/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +11 -3
    Şuna mı takıldınız dıbına koyim sanki başka dert yokmuş gibi :D Recep'in kendisi de Azeri Karslı amk.Ha unutmadan bu filme değil gitmek korsan olarak indiren bile salaktır akk'ya yazık.
    ···
    1. 1.
      +3 -1
      Bende diyorum ki futbol izleyen salaktır. Başkası diyor ki basketbol izleyen. Biri çıkıp diyor ki tv izleyen maldır biride diyor ki şu ilacı içen aptaldır. Biri der ki şu varken onu alan beyinsizdir.Şu ülkede insanlar ne zaman rahat rahat istediklerini yapabilecek? Ne demek yani izleyen salaktır? insanları aptal yerine koymak bu kadar kolaymı yani ? Bırakın herkes istediğini yapsın salak aptal beyinsiz damgası yemeden.
      ···
    2. 2.
      -1
      Bak güzel kardeşim bu serinin zaten 4 filmi var.4 filmde de aynı saçma senaryolar var, oyunculuk kötü, yetenekleri yok, çaba göstermeden, emek harcamadan, kısa yoldan köşeyi dönme filmleri bunlar. Oysa Türkler Crysis, Warband gibi yapımların dizilerini, filmlerini çekse güzel olur değil mi ?Dünyada ilgi görmüş sevilen yapımlar bunlar.Bak Assassin's Creed örneğin. Türkiye'de ise hep aynı konularda saçma sapan komik olmayan komedi filmleri çekiliyor sinema gelişmiyor.
      ···
   tümünü göster