/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
https://goo.gl/images/dp1xyw
  1. 1.
    -1
    Selamın Aleyküm beyler ben buralarda yeniyim. Geçen şubat tatilindeki yaşadıklarımı anlatmak istiyorum. Yarıda bırakmak yok.Şukuları esirgemeyin.

    Şubat tatiline 1 hafta kalaydı. Bizim okulda güzel zütler füzeler vardı.Bu arada ben 1.80 hafif kaslı biriyim.11.sınıftım o zamanlar. Okulda toplam 4 sınıf var.9-10-11-12.sınıflardan 1 er tane yani. Nöbetçiydim o gün. Müdür geldi yanıma git bütün sınıflara bu kağıdı ver dedi. Dıbına koyam sınıflarda amfi tarzı bir şey.Her sınıf 50 kişi. Okul iyi puanlı. Bizim sınıftan 3 kız bana yavşıyordu. Hepsinin zütler füzeler hacimliydi.Bir tanesi Aylin bunun tipi de fiziğide iyiydi.Bir tanesi Asya onunda tip fizik güzeldi.Bir de Seda vardı o biraz tipsizdi ama hacimliydi. işte gittim veriyordum kağıdı aynı zamanda okuyordum.Şubat tatili için Datça'ya(Muğla'da güzel bir yer)gidilecek.Ücret 1000 tl gibiydi. Okul özel olduğundan sorun olmadı herkes katılmıştı resmen sadece 12 ler yoktu.

    Otobüse bindik.Ben Aylin'le birlikte oturuyordum. Dekolteli giyinmişti.Bu havada dekolte mi giyilir diyorsanız söliyim uçakla gittik ve baya konforluydu, soğuk değildi. Datça zaten sıcak bir yer. Arkamızda Asya ve Seda vardı.Bir kaç kızla kesişiyordum bunlar dışında.

    Beyler 2-3 kişi gelsin devam edicem.
    ···
   tümünü göster