/i/Tespit

  1. 1.
    +112 -12
    Kadın vücudu kendini keşfedebilmişse erkeklere göre daha karmaşık yapıda uyarımları toplar. Bu kültürel ahlaki dini, ataerkil yapısal baskıya göre değişiklik göstermektedir. Ben kadınların çoğunluğunun orgazm olma şekliyle ilgili bir düşüncemi paylaşmak istiyorum. Acı çekme ve kadın orgazmı birbirinden uzak ama kadının da dna larına işlemiştir. Geçmişte savaşlar ataerkil kavgalar erkeklerin sert mizaca olmasıyla erkek tarafından acı çektrilien kadının orgazm içgüdüsünde kısmen acı çekme arzusu vardır.

    arzular birkaç çeşittir, Kıstırılma arzusu, Bastırılma arzusu ,Sıkıştırılma arzusu , Hoyrat kaba davranılma arzusu şekilnde dir..

    Erkeğin cinsel ilişkide her ilk girişi az rahatsız edicidir yada öyle gösterilir. Genellikle SSıııSS, ŞŞŞŞ şeklinde bütün dünya kadınları ses çıkarırlar. Genellikle de alt dudaklarını ısırır gibi görüntü oluşturur, Bu sadece ilk giriş esnasında çıkarılan ses içgüdüseldir. Erkeği uyarmak için derinlerden gelen ,dna lardan kalma acı çekme sesidir. Kadınlar bunu içgüdüsel olarak yaparlar, yani bilmeden milyonlarca kadın aslında yatakta tesadüfen bu sesi çıkarılar ne ilginç değil mi…. Oysa cinsel ilişkiden keyif alınır ve acı çekmek maksat değildir..

    gitgeller oluştukça keyif alır, ama asıl orgazma doğru uyarımların artmasını arzu eder, her cinsel ilişki narin ve nazik başlar, kabalaşmayı kadın arzular, orgazm oluşmaya yakın normal giriş çıkışlar tatmin etmemeye başlar, daha hızlı daha kaba davranılmasını ister. Orgazm toplar bunun için sıkıştırılma acı çekme arzusu duyan kadın sayısı oldukça fazladır.

    Sonuc olarak kadınların Allah belasını versin...
    ···
   tümünü göster