/i/Tespit

  1. 1.
    +48 -2
    Önceki herkes selamlar uzun zaman önce size bir araştırma pesinde olduğumu söylemiştim yine giblemediniz. Aslında bir araştırma değil bir konuyu açığa çıkarmak istiyorum. Bu sözlüğün gerçek sahibi Serkan inci değildir.

    2009 yılı ve öncesinde Serkan inci Uludağ sözlükte mod.du. Ve namideger zall nickli Uludağ kurucusuyla yakinlardi. Zall in adı ismail alpen dir.

    Uludağ sökükte trollerle artınca, suan kullandığınız çoğu kelime aslında yıllar önce Uludağ sözlükten çıkma sözlerdir Bi çoğunu Uludağ sözlüğe girip bulabilirsiniz 2008 2009 yılında neyse troller artınca Serkan ve ismail bunu firsata çevirmek ve Uludağ sözlüğü kufurden trolden arındırıp eski sözlükle yarışır hale getirmek için inci sözlüğü kurdular. Asıl finansman desteğini ismail yaptı. isminin inci olması tamamen Serkan'nin ismail yalamasi sonucu oluştu

    ismail in sözlük icin düşündüğünü isim rasat sözlüktür.
    ismail aplen inci sözlükte rasat nickini kullanmaktadır

    Daha sonra Serkan'la araları baya açıldı. Serkan'ı Uludağ sözlükten banladılar. Şimdi hiç konuşmazlar. Serkan sözlükte yüksek moderatördur. Ancak sözlük sahibi değildir tüm hakları, ismail aplen, rasat, zall nickli kişiye aittir.

    Serkan'ın sözlüğü satma şansı yoktur. Tıpkı dexerin, zamanında Davutoğlu nu Başbakan yapıp, yeter sana bu kadar hadi evine dediği gibi, rasat Serkan'ı 1 günde silebilir.

    Bu resimdeki zall ve Serkan inci dur. Serkan'ın sözlükte nasıl söz sahibi olduğunu bilin istedim.

    (bkz: owl 70k) iftiharla sunar
    ···
   tümünü göster