/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +14 -3
    Meni çıkarken ne hissedilir ?, Erkek orgazmı meninin çıkması ile alakalıdır. Meni çıkarken erkeğin alabileceği dünyadaki en büyük hazdır. Kız orgazmına karşılık erkek orgazmı meni suyu çıkarken olur. Buda iinsanın üreme içgüdüsünü açığa çıkarır.

    Oluşan his :
    Meni çıkmadan önce bir sessizlik ve istem dışı bir gıdıklanma hissi duyar, penisin ucuna sinyal gider ,uçta az yanma hissi gelir, hafif sertlikten yumuşama moduna geçer, Aşırı sert penisin boşalması çok zordur, penis başı biraz daha yumuşayarak arkasındaki derinin daha yumuşak okşanmasını sağlar. Yumurtalık altında kalan penis kökü borusu çok aşırı hassaslaşır, Bir kadının o boruyu okşamasını arzu eder ,eğer okşanma hissi olursa erkek orgazmı 2 ye katlanır iç gıdıklanma hissini duyan erkek orgazmın geldiğini anlar ve istem dışı sıkma bırakma hissi gelir.

    Erkek prostatı agzına gelen meniyi bir pompa fıskiye gibi dışarı fışkırtmaya başlar. Prostattan yumurtalık altından boruya kadar gecen 1 saniyelik fışkırmalar serisi devam eder. En son fışkırmayı erkek kendi sıkarak yardım eder. Herşey Orgazmı uzatmak içindir, o saniyelik anı vücut daha çok tadmak ister ama artık sonuncu sıkma yerini acıya bıraktıgı için durur.

    ilk saniyedeki zevk gibisi yoktur. Sonra erkek kendini geri çeker ve artık bütün işi bitmiştir. Erkekliği erkeklik ndıbına hiçbirşey kalmamıştır. dokunsalar acır. tersini dönüp yatma istegi duyar. Bir erkeğin boşalmasında kadın parmağı varsa yani yumurtalık altında kalan penis kökünü boşalma esnasında okşar ve orgazmını ikiye katlarsa. Erkek o kadına aşırı minnet duyar. Bunu sadece çok az kadın bilmektedir. Bu erkek uzmanı olmuş kadındır, bir erkeğin içinden geçen hissi bilir. Tam o an noktasına dokunur ve okşamaya başlar, işte o an erkeğin erkekliğini alır.

    Edit: okuyan varsa devam edicem
    ···
   tümünü göster