/i/Yardım

    başlık yok! burası bom boş!
http://prntscr.com/dx6vki
  1. 1.
    0
    Trenddeki başlığı görünce belki bana da yardım edersiniz diye düşündüm.

    Yaklaşık 6 aydır aktif kullandığım bir youtube kanalım var ama merak etmeyin oyun videoları çekmiyorum. Sizi bilgilendirmek ve genel kültürünüzü artırmak amacı ile kaliteli bilgi videoları hazırlıyorum.

    şuanda 20 videom var ama izlenmeleri 10'u geçmiyor.Abone desen 60 tane zaten yarısı arkadaşım ama onlarda laf olsun diye abone olduklarına eminim. Hepsi başaramazsın diyor, seni kim izler diyor insanın umudunu kırıyor. izlenmelerde 10 olunca insanın gerçekten morali bozulmuyor değil arkadaşlar. Ama ben azmettim başaracağıma inanıyorum. Gerek siz değerli insanların sayesinde gerek de facede, twitterde harçlığımdan keserek biriktirdiğim paralarla reklam vererek bir yere gelmeye umuyorum.

    Sizden isteğim bana destek olmanız. Videolara like atsanız, yorum atsanız, abone olsanız hem birşey kaybetmezsiniz hemde bu kardeşinizi mutlu etmiş olursunuz. Youtube diyor ki kanalın ne kadar ilgi görürse o kadar üst sıralara çıkarırım seni. Sizde biraz ilgi gösterip üst sıralara çıkmama vesile olursanız gerisinin çorap söküğü gibi geleceğine eminim.

    Eğer Abone Olmayacaksanız Dahi Şuku Atarak Veya Yorum Bırakarak Trende Çıkmama Yardımcı Olursanız Size Minnettar Olurum.

    Kanal linkimi buraya bırakıyor ve desteklerinizi bekliyorum beyler

    https://www.youtube.com/c.../UCRSYDvloCfCVE555dVZJE6g
    ···
   tümünü göster