/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +79 -47
    Pes 2010'dan beri her yıl çıkan versiyonu sürekli olarak oynadım. Her zaman oyun severler arasında bi tartışmadır alır başını gider. "Pes mi Fifa mı?" diye bir kavgaya tutuştuk hepimiz. Arkadaşımın uzun ısrarından sonra Fifa 17 aldım. 1 haftadır her gün 7-8 saat konsolun başından kalkmadan oynuyorum. Abartmıyorum gerçekten yıllık iznimi bu şekilde geçiriyorum. Başlarda amatör seviyede oynadım 2-3 maç sonra oyun seviyeyi değiştirmem için uyarıda bulundu. Efsanevi zorluk seviyesinde 5 gündür oynuyorum. Bilgisayara karşı 10 dakikalık maçları (6-0) (7-1) (4-0) gibi skorlarla galip geliyorum.
    Bugün arkadaşımla oynayalım dedik. O da benim gibi Pes tutkunuydu. 1 aydır Fifa diye diye zütünü yırttı şu journey modu yüzünden sevmiş o da. Neyse maç başladı daha ilk 20 dakika bitmeden durum 4-0'a geldi. Ulan efsanevi seviyede gol yemeyen ben basit paslarla kalemde 4 tane gol gördüm. Ben bütün öğrendiğim taktikleri çalımları kullanıyorum topu kaptırdığım an pat diye gol yiyorum. Rakip süper mario oynar gibi pas & şut tuşundan başka tuş kullanmadan basit şekilde goller attı. Maç skoru 8-1 olarak bitti.

    "Dellendim! Fıttırdım!" tabi.
    Her neyse, öve öve bitiremedikleri Fifa'nın albenili olan 2 özelliği var sadece.
    1- Journey Modu (Bu mod için almaya değmez aslında. 1 sezonluk bir şey sadece)
    2- Lig ve takım isimlerinin tamamen lisanslı olması.
    Her yıl çıkan Pes serilerini 7 yıldır hiç kaçırmadan alan ben, Fifa'yı alıp kendi ayağıma sıktım resmen. 279 TL verip bunu almak yerine Lisanssız ama oynaması daha zevkli Pes 2017 alsaydım diyorum. Aranızda halen Fifa daha iyi diyenler olacaktır. Zevk meselesi derim.
    Son olarak şunu söyleyebilirim ki Fifa'ya para yatırmaya değmez. Aranızda almak isteyenler varsa almamasını tavsiye ederim. Bu da böyle bi kazık gibi anımdır.

    Edit: Trend'e girmişiz. burdan hayvan gibiyim e sesleniyorum. kediler soğuktan öldü abi :'(
    ···
   tümünü göster