/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    -5
    Merhaba abilerim ben lisede okuyan bi küçüğünüzüm. Normalde büyüklerimin olduğu bu ortamı bozmamak için başlık açmazdım ama sıkıntılarımı paylaşmak en azından yazıya dökmek istiyorum.

    Ben şuan 11. sınıfta dil bölümünde (ingilizce yoğunluklu) okuyorum. Müslüman bir ailede yetiştim ama senenin başında varoluş açısından farklı görüşlere denk geldim. Bu görüşler sonucunda agnostik olmaya karar verdim. Hala daha araştırmaya devam ediyorum. Ailem elbette bunu normal karşılamadı annem 18 yaşına bastığımda evinden gitmemi söyledi. Bu hakkı umarım yapabilirim.

    Bunu dert etmedim derslerime az az çalışarak devam etmeye başladım. Bir kızla tanıştım. Aşık olmadım ama sevdim hem de çok. Sevgili olduk çok güzel günler geçiriyorduk. Derslerimi de asla boşlamadım derslerimde başarıya ulaştım. Cuma günü karneler verilecek ve ben sınıfta en iyi ortalaması olan kişiyim. Deneme sınavında da sınıfta birinci oldum.

    Annem kızı öğrendi en azından hakkında bir kaç şeyi. Herşey normal gidiyordu ki dün sevdiğim kız bi problemi olduğunu söyledi problemin ne olduğunu söylemedi. Israr ettim söylemedi. En sonunda "Kötü gününde yanında olamazsam iyi gününde ne yapabilirim ki?"dedim. Ve ayrıldık. Bu gün öğrendim çok kötü ağlamış gözleri şişmiş. Annem yapmış bişeyler babam (çok iyi bir adam) söyledi. Ne yaptığını o da bilmiyor. En büyük sorum şu:

    2. Annem benden ne istiyor?

    Not: Lütfen pislik pislik şeyler yazmayın. Bi derdim var onu anlattım yardımcı olan olmaya çalışan okuyan herkese teşekkür ederim. iyi akşamlar...
    ···
   tümünü göster