/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 251.
    0
    Bence de Devlet Bahçeli ülkesi için yapıyor bunu. Ama şimdi aklımda bir soru var bu başkanlık sistemi ne kadar iyi, aydınlatırsan sevinirim. Şuan nötr gibiyim.
    ···
    1. 1.
      0
      Hocam sana şöyle anlatayım; ben ülke genelinde dolaşıyorum. Beni ilgilendiren kısım halkın düşüncesi. Herkes neredeyse, tasdiklemekte. Özellikle CHP tarafından yapılan rejim değişikliği iddiaları külliyen yalan. Atatürk de parti mensubuydu..
      ···
    2. 2.
      0
      Bende rejim değişikliği olamdığını düşünüyorum.
      O konuda mutabıkız. Ama muhalif kesimin önce niye bu kadar abarttığını anlayamıyorum. Bilmiyorum vakit bulup herhangi bir tartışma progrdıbını izleme imkanı buldunuz mu, bu tarz programlarda CHPli kesim sürekli karşı çıkarak: 'Ya başkan bunu yaparsa ya şöyle yaparsa' tarzı sözler sarfediyorlar. Bunlar önce mantıklı geliyor fakat sonra içimden:'Yav bunlar çok uç noktalar, belkiyle iş mi yürür len' diyerek bundan vazgeçiyorum.

      Birde kafamı en çok karıştıran güçler birliği tartışması. Muhaliflerin bu konuyu niye birlik olarak algıladığı açık ama diğerleri bunu neye dayanarak farklı görüyorlar?
      ···
    3. 3.
      0
      'Diğerleri' derken kimi kastettiğini anlamadım?
      Eğer halkın bazı kısımlarının bu olaya sıcak bakmaması diyorsan anahtarı kendi ağzınla verdin zaten; konusunu verdiğin tartışma programları. insanları bir fikrin çok büyük kesimlerce inanıldığına inandırırsan o kişi de aynı fikre inanır.
      ···
    4. 4.
      0
      Ama çok uç şeylermiş gibi geliyor bana abi.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster