/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +34
    GECENiN VE YAŞIMIN SON PARTI

    Yemeğimi yedikten sonra mahalleye çıkmak üzere kapıdan yol aldım. Sigaramı yaktım. Amk 1 senedir cebimdeki paketmiş zehir gibi geldi. Giderken de Leyla yı düşündüm. Aşağı mahallleye inmek üzereyken okulun orda arkadaşlarımı gördüm. Beni görünce onlar da şaşırdı. Vay amk sen yaşıyon mu gibisinden mal mal şakalar yaptılar. Ayak üstü onlardan da birer tane sigara aldım. Bu günlük sigaram çıkmıştı.

    Sohbet muhabbet derken arkadaşlar gitti dostlarım kaldı. Onlara açtım Leyla konusunu. Ben ciddi düşünüyom dedim. Onlar da sıkıntı yok yan bakanı giberiz dediler. Rahatlamıştım bizim denyoların böyle demesine. Çünkü o aralar abazalığın dibine vuruyoduk dıbına koyim. Akşam görüşmek üzere sözleştik yavaştan aşşağı mahallenin yolunu tuttum.

    Çıkarken dikkatli olmamı söylediler. Ne olur ne olmaz bi tane emanet verdiler. Çünkü halâ hasımdık. Yav işte bildiğiniz gangstaların semt savaşlarının Türk versiyonuyduk biz. Yolda giderken esnaf bana bi acayip bakıyodu. intikam almaya geldiğimi sandılar. Leyla ların evini sordum bakkalın birine. Saolsun tarif etti.

    Giderken aşşağı mahalledeki huur çocukları karşıma çıktı yasladılar duvara. Beni iten çocuğun yakasını tutup silahı boğazına dayadım. YEMiN EDiYORUM Bi iNTiKAM ALMAYA KALKSAM MAHALLENiZi KOMPLE YAKARIM dedim. Beni bıraktılar. Tırstı dıbına koduklarım * ). Leylaların evin önüne geldiğimde mesaj atttım...
    - Leylaaa * )
    ···
   tümünü göster