/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +1
    Tamam bu başlıkta da dediğine cevap veriliyor. Hadi diyelim dexer iyi yönetti. Ki örgütlerden bahsetmişsin fetö yü içimize alan şu an ki hükümet, belki de başkanlık olsa fetö devlete daha daha rahat sızıp darbesi başarı ile sonuçlanacak, neyse dexerden sonra gelen insan, Oğlu gibi geliyo bana ama tutarsız atmak istemiyorum, ülkeyi yukarda yazdığı hale getirse. Düzen yok olsa marketler yağmalansa ortalık harabeye dönse, ki ihtimali var dexer de bi insan bu gün kanser olup yarın ölmeyeceğinin bi garantisini veremezsin.

    Onu da geçtim nükleer santral örneği vermişsin. Evet kesinlikle memlekette enerji anlamında sıkıntı var. Peki neden saat uygulamasını kaldırdın? Ben sana söyleyim. Baştaki arkadaşlar diyecek ki memlekette elektirik yok bu yüzden santral. Halkın ilkel beynini doğrudan hedef alan kendi kurguları olan bir oyun. Birbirimizi kandırmayalım. Bu böyle.

    Başkan ile hızlı kararlar alıp hızlı bir gelişim fikrini savunuyorsun. Dexerle işe yarayabilir belki. Bilemem. Ama bir gün memleketin başına yanlış ve hızlı kararlar veren bir lider seçilirse attığın o "evet" oyu zamanında Türk halkının yurdunu düşmanının elinden toprakları hektar hektar geri vermenin en büyük sebebi olabilir.

    Başkanlık sistemi başta kim olursa olsun çok büyük bir risk verilen yanlış bir karar atılan yanlış bir adım Türk lirasını öyle bir düşürür ki zamanındaki Almanya krizi gibi paramız odundan daha değersiz olur ateşe paramızı atarak ısınmaya çalışırız.
    ···
    1. 1.
      -1
      tek cevap şu, Erdoğan dışında oraya gelecek bir başkan muhtemelen halkın güvenini almış olarak gelecektir.ve bu durumda Amerikadaki gibi tek gayesi kendisini sevmeyen ve ekgib yanıyla suçlayan insanlara karşı sorumluluklarını yerine getirebilmek için düşünce tüzüğünü değiştirecektir. aynı Amerikada Trump müslüman düşmanı olarak adlandırılıyorken geldikten sonra Müslüman birileriyle yanyana gelip muhabbet etmesi gibi
      ···
    2. 2.
      +2
      Görüyorum ki malesef yazıyı hiç okumamışsın. Başlıkta örnek verilen Chavez ve Maduro'da halktan oy almayı başarmış insanlar.
      ···
   tümünü göster