/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +3
    Merhaba gençler 2 gün önceki yazım bildiğiniz gibi trend olmuştu. Bu akşam Kanal D'yi izlerken Şahan'ı gördüm kendisi yerinde ve doğru bir açıklama yaptı.Ama sonradan tepki gösterenleri art niyetli olarak nitelendirdi. Sanırım yazımı tam olarak okumamış ben boyle bir yanlıştan vazgecene kadar boykot edeceğimi söylemiştim ve kendisi filmden o sahneyi çıkardığına göre boykot etmeye gerek bir durum ortada bulunmamaktadır. istediğimizi aldığımıza göre adamın ekmeğiyle oynamanın bir anlamıda kalmadı. Ancak Recep ivedik'e de gidilir mi Allah aşkına..
    Kanal D'dende bahsetmişken Allah için o Ahmet Hakan ne öyle ya bildiğin ismail Küçükkaya çakması madde madde uyarılar felan veriyor. Tarafsız Bölgede iyi bir izleyicisiydim fakat Haberlerde özgün olması gerekiyor.
    Edit: Filmin fragmanındaki eleştirdiğim şeyi hala anlayamayanlar var. Orada Azerinin ilk yumruğu vurduğu ve hoş sözler söylemediğini biliyorum ama benim için yanlış olan fragmanda 2 kardeş milletin birbirlerine hakaret ederek dövüşmesi kimin hakaret ettiğinin yada vurduğunun ne önemi var. Ayrıca ülkemizde rektör olan Azeri profesörün rahatsız olmasıda kusura bakmayın ama boşuna değildi bu kadar tepki Şahan'a geri adım attırdı. En azından doğruya döndüğü için kendi adıma teşekkür ederim.
    ···
   tümünü göster