/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +1 -5
    ağlasanda sızlasanda başkanlık gelıyor kardeş
    ···
    1. 1.
      +5 -1
      Ah ulan şunu diyenlere ayrı bi gıcığım var. dıbınakodumun müptezel bini başkanlık gelse sana ne fayda olacak sülalesini gibtiğim!

      Sen taktan hayatında daha da fakirleşeceksin, gücü elinde bulunduranlar her gün daha da zengin olacak. Eminim ki okumadın yukarıdaki yazıyı, bir düşünsen ne olur acaba? Bizim halimiz de böyle olursa ne yaparız diye düşünsene!

      Ama doğru ya, A haber izlemekten düşünmeye vakit bulamıyonuz ki! Amk koyunları balık hafızalının bayrak taşıyanısınız siz! Pantolonunun cebini gibtiğim seni!
      ···
    2. 2.
      -1
      a haber izlemem 1 2cisi kardeş başkanlık gelse neden fakirleşiyim bana 3 cüsü aglasanda sızlasanda rte başta amk evladı ben milliyetçiyim devlet bahçeli rte fetöyle hareket ettiği için ayrıydı suan fetöden koptular devlet bahçeli rte ile iş yapıyor olay bu bende solcu kominist huur cocouklarını sevmıyorum taayip düşmanı olacaz diye pkklı oldunu devlet düşmanı oldunuz amk cocu işkembeden atmak kolay huur cocugu amk evladı darbeyi kım onledi dexer sevmeyenlermı akp mhp halkı önledi hangınız dışardaydınız huurnun cocugu konus işkembeden amk evladı
      ···
   tümünü göster