/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +21 -8
    pkk yoktu diyenler osman pamukoğlu'nun anılarına baksınlar.

    hatırlatmalar için bostancı'da otururdum o senelerde ve 15 gün su gelmediği olurdu. 15 gün amk ne demek bilen var mı? şurda 1 gün elektrik kesildi ortalık feryat figan oldu. 15 gün su yok. sürekli elektrik kesintisi. yollar çamur deryası. hava desen gökten yağmur diye çamur yağıyordu amk. şimdi eline gibik bi cep telefonu alan herkes ülkeyi kurtardığını sanıyor. bilmeden konuşuyonuz amk
    ···
    1. 1.
      +4 -2
      pkk vardı ama asker kafasına sıkabiliyordu teröristin şimdi ise çözüm süreci adı altında hem güçlenmelerine hemde silah depolamalarına neden oldu günümüzdede karşı koymak istesede ergenekon ve balyoz davaları ile orduda adam bırakmayıp ne kadar tecrübeli iyi asker varsa hepsini içeri tıkıp kendi adamlarını yerleştirdikleri için eskisi kadar kuvvetli karşı koyamıyorlar. Yani pkk yoktu dediğimiz olay pkk sinekti ordumuzda eziyordu ama artık o huur çocukları meclise bile girdi umarım bir gün söylediklerimi anlarsın.
      ···
      1. 1.
        +2 -2
        Nerde kafasına sıkabiliyodu amk. Madem teröristleri öldürebiliyoduk apo yu neden asmadık?
        ···
      2. 2.
        +2 -1
        onu devlet bahçeliye sor aslan
        ···
      3. 3.
        0
        aksine geçen günki Işidin Türk askerlerini yakması gibi yüzlerce askerimiz pkk'nın elinde can veriyordu
        ···
      4. 4.
        0
        Kardeşim o zaman levent Göktaşın anlattıklarını dinleyin kafasına sıkıyormuyduk sıkmıyormuyduk anlayın eskiden leşlerin fotoğrafını gösterirlerdi artık yok 78 pkklı öldü yok 120 daeşli öldü hava harekatı yapıp kimlerin ve kaç kişinin öldüğünü biliyorsun bu garip değilmi kardeşim? Ki zaten söyledikleri rakamlarda öldürülüyorsa nasıl hala hayatta bu örgütler? Abartıda ve inanmada bir numarayız kardeşim ne duyarsak inanıyoruz. Zaten araştırsak konuşmadan önce bu ülkede %50 oy alamazdı dexer.
        ···
      5. diğerleri 2
    2. 2.
      0
      Mikail çamur yağdırmış hükümet napsın amk
      ···
      1. 1.
        0
        Haykirdim pic kap sukunu
        ···
    3. 3.
      0
      14 yaşındaki veled ne bilsin amikoyim.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster