/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +30 -3
    Bundan 10 sene önceydi beyler.. bilen bilir askerlik şubelerinde nöbet çok fazla tutulur.. bitlisin bi ilçesinde bi şubede nöbetteydim.. aksam yemegindede fena bi şekilde kuru fasülye pilav yemiştim.. neyse 6-8 nöbetindeyim.. saat 7:30 civarı karnım fena bi şekilde agrımaya başladı.ama öyle böyle değil.. çelik yeleğin ağırlından da belimde aynı zamanda agrımaya başladı..

    Osurmak istiyom osuramıyorum çünkü osursam tak çıkacak yani,o derece bi karın agrısı.. zütü sık zütü sık derken artık dayanacak gücüm kalmadı.. nöbet kulubesinde zil vardır.. içeri haber edersin bi bakın diye, çaldım zili bizim afyonlu tipini gibtimin geldi. adı alimdi.. alim dedim koş amk altıma sıçıcam erken al nöbeti. bide üst devre oldugum için taşaklıydım tabi..

    Bu giblemedi amk.. tamam hazırlanıp geliyom dedi.. uyuz uyuz hazırlanmaya başlamış bu..ben nöbeti bırakıp koridordan içeri bakıyorum amk ne zaman gelcek diye.. dışardan düşman girse gibse belamızı bi tak yapamıcaz amk..

    Benim tak iyice sıkıştırmaya başladı artık tutucak gücüm kalmadı.. bastım zile tekrar oğlum altıma sıçıcam gelin birisi tutsun şu tüfeği dedim.. neyse biri geldi aldı elimden tüfeği..ben çelik yeleği çıkarmamla birlikte, koşmaya başladım koridordan tuvalete dogru.. beyler ben diyim 20 adım sen de 25 adım var yok tuvalete..17-18nci adımdan sonra olan oldu..her bi adımdan sonra zart, zort sesleri ile birlikte altıma cıvık bir şekilde sıçmış bulundum..

    Kamuflajın altına giydiğim pijamanında anası gibildi, kamuflajında aynı şekilde tak oldu.. sonra tuvalete girdim oturdum amk,bir gram tak çıkmadı artık.. altıma tam bir el arabası sıçmışım.. olan benim daha yeni aldıgım pijamama olmuştu.. onuda gittim bizim nöbet bekleyen sığır çobanı alimin üstüne attım amk..tak taklu tuttu nöbeti andaval..

    buda böyle bi pis anımdır amk..
    hayrına nick6 girin amk
    (bkz: padrino86)
    ···
   tümünü göster