/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +1
    Düşünceli ve derbeder hallere bürünmeleri

    Erkekler her ne yaşamış olursa olsun, bir kadının onların karşısında güçlü ve dik durmasını ister. Melankolik kadınların çoğu ruhlarını acı ve kaygıyla besledikleri için bu tip kadınlarda erkekler tarafından sevilip sahiplenilmezler.

    Yalnızlığı her şeyden çok seviyor olmaları

    Melankolik kadınlar yalnız kalabilmek için özel çaba sarf eder. Kendiyle baş başa kalmayı her şeyden daha çok severler. Bu tip ruhsal travmalar da erkeklerin pek hoşuna gitmez.

    Kendi etrafında dönüyor olmaları

    Melankolik kadınların bencil olduklarını söylemek gerekir. Dünyada acı çeken kişinin sadece kendisi olduğu kanaatine varmıştır. Sizi acılara boğmak için hazır olda beklemektedir.

    Gözyaşlarını tutamamaları

    Çoğu kez şahit olup duymuşuzdur ki, erkekler her şeye ağlayan hemen kırılan kadınları sevmiyor. Melankolik kadınlar ağlama işinde ustadır. Buda erkeklerin pek hoşuna gitmez. Erkekler aksine olgun ve güçlü duruşlarıyla dünyaya meydan okuyan kadınları sevip sahiplenirler.

    Daima şefkat ve anlayış beklemeleri

    Melankolik kadınlar yaşadıkları olaylardan dolayı sahip olduğu acılarla dolu ruhunun devamlı şefkatle okşanması ve teselli edilmesini ister. Anlayış beklerler, şefkat görmek isterler ve bunları anlatmadan karşısındaki erkeğin anlamasını talep ederler. Bu durum da erkeklerin pek hoşuna gitmez.

    Gözyaşlarını silah olarak kullanmayı iyi biliyor olmaları

    Bir kadının erkeğe karşı en büyük silahı gözyaşlarıdır. Siz bir konu hakkında onu eleştirmeye kalkarsanız ve doğru yolu göstermeye çalışırsanız, karşınızda hıçkırarak ağlayan gözyaşlarına sahip olamayan bir kadın görmüş olursunuz. Bu da hiçbir erkeğin hoşuna gitmeyecek bir durumdur.

    Aşırırı hassas olmaları

    Bir kadının her daim kaygılı olması, hayata hep hüzünlü tarafından bakmasının tek sebebi vardır.

    O da zamanında insanlar tarafından hiç düşünülmeden zarar verilmiştir
    Melankolik kadınları sevmek sanıldığı kadar kolay değildir. Özel çaba ve emek ister. Birçok kez kırılmış güvenini kazanmak, onun her şeye yeniden inanması sağlamak oldukça zordur. Erkekler zor ve yorucu olan kadınlara ilgi ve alaka duymaz. Erkekler her ne yaşamış olursa olsun hayata karşı güçlü duran kadınları sever.

    Hüzün, bir erkeğin kadında anlamlandırmadığı tek imgedir. Bu yüzden her an hüzünlü acı çeken bir kadını değil ne olursa olsun yaşadığı şeylere rağmen yüzüne tebessümü kondurabilen ve özverili olan kadınları severler ve sahiplenirler.

    Bu sebeplerden dolayı melankolik kadınlar bizlerin en son seçeneği oluyor pampalar
    ···
   tümünü göster