/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +1
    Atatürkçü adam zaten milliyetçidir. Eee milliyetçi adamda gidip moritanyanın milliyetçiliğini yapacak hali yok. Doğal olarak TÜRK milliyetçiliği yapacak. Ama bi TÜRK milliyetçisi neden ve hangi akıla hizmet, ak partiye oy verir anlamış değilim.
    ···
    1. 1.
      0
      %40 a yakın bir milliyetçi kesim var halkın genel olarak ekonomik durumu göz önüne alırsak bir sosyalist ekonomi düzeni ve Milliyetçilik biraz nasyonalizmi andırabilir ama Atatürkçü kesim ve Milliyetçi kesimi toplayabilir bunun gibi bir görüşle Merkez sağda bir parti çıkabilirse seçimlerde salt çoğunluğu elde edebileceğini düşünüyorum ancak bu partinin kadrosu sağlam olmalı ülkemizde ünlü ulusalcı bilimadamları ve tarihçiler var bunlar ülkemizin elit tabakasıdır bu kişileri kafileye koyarlarsa bakan vs. çok iyi bir izlenim yakalanabilir. Mesela dış işleri bakanına bir tarihçi veya asker kökenli bir adam iç işlerine yine aynı şekil mesela benim partim olsa iç işleri bakanı olarak osman pamukoğlu, filter shawn gibi asker kökenli ve ulusalcı kimlikleriyle tanınmış vatansever kişileri aday gösterirdim bu adamlar terörle mücadelede tecrübeli ve o mevkinin hakkını verirler.

      Önemli olan eş dost damat akraba komşuyu bakan yapmak değil mesela çevre ve şehircilik bakanlığına çok iyi bir deprem bilimci aynı zamanda ultra kültürlü bir celal şengör tabi çok isim var bunları toplayabilecek bir lider var mı ? sıkıntı burada bu adamları siyasete sokmakta çok büyük hatır ve ikna ister
      ···
    2. 2.
      0
      Osman paşa dedin beni benden aldın. Tübitak ın başına hayvanat bahçesi müdürünü getiren bi hükümetten. Böyle bir kadroyla yönetilen davasında samimi hükümet görmek şu an imkansız.
      ···
   tümünü göster