/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +39 -23
    O kadar güzel yalanladın ki sadece hakaret var. Ayrıca verdiğin kaynaklar çok tarafsız olduğu için kabul etmemiz şart dimi kardeş sadece hastane olaylarına ve enflasyona ben kendim şahidim bende mi yalan söylüyorum kendime.
    ···
    1. 1.
      +5 -2
      kardeş akp karşıtı yazabilen kaç gazete var şuan ? özür dilerim sadece sözcü var ayrıca bugün hastanede randevu sırası beklediğin günler o zaman beklediğin günlerin kat ve kat azıdır. hakaret tarafına gelirsek kusura bakma ülkemin vatandaşının bu denli beyni yıkanınca kendimi tutamıyorum, kağıt üstündeki enflasyon oranlarına bir şey demedim zaten yalnız o zamanki alım gücümüz şimdiden kat ve kat yüksektir ayrıca yıllık büyüme oranlarınada göz at istersen bu ay büyüme oranımız %0
      ···
    2. 2.
      -2
      Arkadaşım bak sizin yanlışınız bizim aptal cahil insanlar olduğumuzu düşünmeniz önce bu konuda bi önyargıyı kaldıralım burda ne desek boş oluyo yoksa. Ben iki dönemide biliyorum 90 lar kadar berbat yıllarımız olmamıştır emin ol hergün bi akademisyen yada bürokrat suikaste kurban gidiyordu bugünden tek farkı insanlar o zamanlar devletine her koşulda saygı gösterirdi. Şimdi öylemi ülkenin liderine bile hakaretler edilebiliyo bende bunu kaldıramıyorum arkadaş nerden nereye geldik. Bu zamandaki huzursuzluğun en büyük sebebi sosyal medyanın insan hayatındaki yerinin çok fazla olması bununla ilgili bi yazı yazmayıda düşünüyorum gerçi burda arada kayanacak ama genede yazacam.
      ···
    3. 3.
      +2 -1
      Ülkenin kurucusuna Hakaret edilsin okey ama başkanna edilince ASLA mı oluyoruz ? hacım 90larda çıkan krizin nedeni körfez savaşıdır buna hükümet ne yapsın ? petrolü çıkartan tüm ülkeler savaş içine girdi ve petrol varilleri aniden yükselişe geçti, ayrıca git bi bak bakalım ülkenin dış borçlarına 90lardan 2017 ye kadar. fakirleşmişmiyiz zenginleşmişmiyiz gör
      ···
      1. 1.
        +2 -1
        ASIL TAM TERSi SiZ ERDOĞAN SÖVÜP SAYIN BEN KILIK KIYAFET KANUNUNU ELEŞTiRiYiM HEMEN ÇOMAR DAMGASI ASIL ÇOMAR KiM BELLi EDiYONUZ
        ···
    4. 4.
      -1
      Kardeş biz senle anlaşamıyoruz ben ülkenin kurucusuna hakaret edilsin demedim,90'larda kriz var demedim kriz 2001 de oldu zaten. Körfez savaşı dönemlerinde de akp nin atası anap vardı o yıllar da suikastler vardı. Dış borç ksımına gelirsek önceden imf ye bağlı bi ekonomimiz vardı ve kotarelli diye bi herifle tanıştı bu ülke. Sonrada kemal dervişi getirdiler daha doğrusu ithal ettiler bi anda adam ecevitten daha çok açıklama yapardı.
      ···
      1. 1.
        +1
        kardeş entride 10 numaralı maddemi oku sana cevap veriyor , şimdi neden suikast olmuyor sence ? adamlar orduyla her yere gittikleri için olabilir mi geçen gün bir tane mv camiye gelmiş cami önünde jamer vardı hacım ne suikastı yapılacak bu adamlara,ee gelmiş bana 90 lar berbattı diyosun git bi bak bakalım dünyaya acaba türkiye etkilenmiş olabilir mi global pazardan ?
        ···
      2. 2.
        0
        Biz boşuna tartışıyoruz anlaşılamadığımı düşünüyorum boşuna burda entry yığını yapmayalım en iyisi.
        ···
      3. diğerleri 0
    5. 5.
      +1
      Carli a haber tarafsiz sadece degil mi pardon kardes pardon tabi tabi sq
      ···
      1. 1.
        0
        Ya niye cevap yerine yapmadığım ve hiç adını bile anmadığım şeyleri bana yöneltiyorsunuz güzel kardeşim.A haber tarafsız dedimmi akpli olan herkes mükemmel insanlardır dedimmi. Ya yapmayın bunu kardeş yapmayın ya.
        ···
    6. 6.
      0
      Tartışmaları okudum lan ne salak adamlarsınız çomar diye bişey uydurmuşsunuz bütün sizle aynı düşünmeyenleri bi kalıba oturtmuşsunuz adam orda ne diyo siz burda ne diyonuz utanın kendinizden
      ···
    7. 7.
      +2
      Taraflı dediğiniz Yılmaz Özdil defalarca Kılıçdaroğlu'nu eleştirmiştir. Az bişey yazılarından okusaydınız bilirdiniz. Ayrıca Sözcü gazetesi, Chp'nin gazetesi gibi algılanmasına rağmen Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Yılmaz Özdil'i kovmuyor.
      ···
    8. 8.
      +1
      Evet yıllık büyüme oranlarımıza göz attım ve birçok Avrupa ülkesinin önündeyiz. Mesela 2016 yılında %3,9 büyüdük ve Avrupa ülkeleri arasında 1. OECD ülkeleri arasında 3. Sıradayız. Ve bu çok büyük bir rakam, mesela amerika %1,7 büyüdü. Ve sen bu azmış gibi büyüme oranlarına bir göz at demişsin.
      ···
      1. 1.
        0
        doların artış olduğu aylarda bakabilirsin sanayide büyüme hızımız %0 yani yerimizde kaldık, ekonomi = populasyon ve şuan biz tamamen pazar haline geldik tüketici toplum olarak lanse edildik o yüzden büyük şirketler pazarda söz sahibi olmak için geldiler burada tek tek açtılar bayilerini fakat bu demek olmuyo ki halkında devletinde zenginleşiyor dış borçlarımız sürekli artış halinde bunu kapatmak için neyi ihracat ediyoruz ?
        ···
    9. diğerleri 6
   tümünü göster