/i/Oyunlar

Hayat bir oyundan ibaret değil midir ?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +5 -1
    Selamün aleyküm beyler. Yaklaşık 5 senelik metin2 pvp hayatım boyunca gördüğüm oyuncu tiplerini yazacağım. Bakalım arada sizde var mısınız ?

    Pazarcı Tip: Beyler bu wslik serverde sittin sene görmeyeceğiniz ama emek serverde ortalığın anasını ağlatan tiplerdir.

    Parası Ali ağaoğlu ile yarışır her türlü bk dır ruh taşıdır ne bileyim biyolog eşyalarıdır her bi taku bunlar para ile alırlar. Genellikle emek serverde kolayca yıkamayacağınız tipdir.

    Ws'ci Tip: Bunlar emek serverde bi tak yapamazlar çok sabırsızdırlar. Sadece item dizmek için sabreder sonrası ya Allah.

    Emek serverde işlevsizdirler fakat wslik serverlerde bu tipleri en az 2 kişi ile yıkabilirsiniz. 1w1 de bu tipleri almak neredeyse imkansızdır.

    Yan çarı getiriyom bekle lan diyen tip: Bu tipler genellikle 10-11 yaşında pvp ile yeni tanışmış asalak tiplerdir. He ama hep 10-11 olmaz bazen 20 yaşında olanlarıda var.

    Her tür serverde olur ama daha çok emek serverde olur. Örneğin siz Örümcek zindanında örümcek keserken (Düşük level iseniz garanti can yarıya iniyor) Bu tipler bianda belirir.

    Serbest açar ve orada nakavt olursunuz. Sizden kalan slotları keser ve başınızda at ile bekler. Yerden kaldırmaz.

    Siz biraz ana avrat söversiniz sonra şehirde yeniden başlayıp bi kılıç çevirme ile işini bitirirsiniz. Sonra ise bu avel Bekle lan yan çarımı getiriyom der ve s*ktir olur gider. Bazıları gerçekten getirir ve orada ağzınıza sıçar ama genellikle ch değiştirirler.

    Çok aşırı egolu tip: Bunlar ne güçlüdür nede güçsüzdür. Önüne gelen herkese atar yaparlar ve meşhur lafı şudur Bana dalmaya devam edersen loncayı toplarım Bu tipleri kolay kolay yere inidiremezsiniz fakat oda sizi indiremez.

    Bi 1 2 taş çatlasın 3 saat size direnir sonra pes eder ve gider.

    Para isteyen tip: Bunlar wslikte hiç olmazlar ama emek serverdeyseniz genellikle gereğinden fazla süslü bi şaman kız olup(level en fazla 5) durmadan sizden 1m verirmisin tatlım

    Yada 1m verirmisin abi derler ama genellikle tatlım lafını kullanırlar. Sanki bizi ayartıyor Kaşar karı. Ve bunlar genellikle 59 60 ort arası dolunayı çalmada master yapan travestilerdir.

    Daha aklıma geldikçe editleyeceğim güzel kardeşlerim iyi okumalar...

    Özet yok.
    ···
   tümünü göster