/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 101.
    +2
    ülkücü birinin 'muhalefet yok' demesi de ayrı bir manidar olmuş.
    Muhalefet yokmuş bak sen şu işe.
    https://www.youtube.com/watch?v=XgYXnvqoqyE
    https://www.youtube.com/watch?v=wRAQeAQvAYg

    Ülkede akp gibi rezil bir parti nasıl hala iktidar olabiliyor ben söyliyeyim. Çünkü 'alnı secdeye değiyor' hristiyanların 500 sene önce kiliseyle hesaplaşmasını biz 2017'de yapamıyoruz çünkü. Din kullanılmasın diye laikliği getiren Atatürk'e salyalar saçarak saldırıyor bu rezil millet. Din adı altında vakıf kurup çoluk çocuğa tecavüz ediyorlar kimsenin sesi çıkıyor ama izmir'deki çıplak heykel için çomar amcam ta Erzurum'dan kalkıp geliyor.
    özet:bu toplumu bilerek cahilleştirdiler, ahlak anlayışını bozdular. Şimdi de ahlak anlayışı bozuk millet kendisi gibi ahlaksız insanlara oy veriyor. Bir milletvekilinin engelli bir milletvekiline saldırıp protezini çıkarması ne demektir? Hangi mide kaldırır, hangi insan böyle bir canlıya kendini temsil etmesi için oy verir?
    (bkz: gökcen özdoğan enç)
    ···
    1. 1.
      0
      Ne hikmettir bilmiyorum attığın linkleri ne zaman izlemişim ne zaman beğenmişim onu dahi hatırlamıyorum.

      Ortada şöyle bir durum var. Daha seçimler gündeme gelmeden chp başkanlığın geleceğine Akp den çok inanmış. Bunlarla uğraşacağına sokağa inip bir an evvel halka pkk ya bulaşmadan gerekenleri anlatsa daha iyi olmaz mi ? Ama zaten chp hepten kaybetmiş adamlar kazanamayacaklarina inanıyorlar.

      Ki bu iş sadece şahıslarla yürümez. M-i tek başına ne yapacak?

      Gidip millete anlatsalar her ile bir miting değil 2 mitingle ve çok farklı bir konseple milletin önüne çıkıp farkindalik yaratsalar çok daha başarılı olacaklardır
      ···
      1. 1.
        0
        Peki ülkücü kardeşim bunu kendi partine neden söylemiyorsun dediğimde konu kendi kendine kapanıyor malesef. Kaldı ki yukarıda da açıkladığım gibi Chp'nin suçu lideri alevi daha ne olsun? Ayrıca ben hiç kaybettiğine inanan birilerinin şöyle kavgalara girdiğini görmedim.
        https://www.youtube.com/watch?v=Rj9BKN0u2i8
        Ortak noktamız bence de mecliste kaybettiğini inanan bir parti var. Ama ayrıldığımız nokta bence kaybettiğine inanan parti anayasayı çiğnemek uğruna kendisini akp'ye ispatlayabilmek için kullandığı oyu gösterme ihtiyacı duyan mhp'dir.
        ···
    2. 2.
      +1
      Benim partim %5 alirsa diger secime elini öpüp basina koysun. Ya Sinan Ogan gelecek ya da akp ye karisip yeni bir milliyetci parti zaruri hale gelecek, yapacak bir sey yok.
      ···
   tümünü göster