/i/Devlet

  1. 26.
    +1 -1
    Evrim teorisi hakkında müslümanken arastirmaya başlamıştım. Kafadan 5 yıl falan oldu. Okuduğum her araştırma belgelerinde ağzım açık kalıyor. Hala yalan diyip üstüne hiçbir argüman vermeden geçiyorsunuz.

    - Bazı insanlar (yaratılışçılar) evrim teorisinin reddedilemez olarak gördüğümüzü falan söylüyorlar. Burada amaç evrim olgusunun uzun sürmesinden dolayı bulguların tam olmadığını ima etmek... Hayır kardeşim, evrim teorisi yalanlamaz falan değil. Aksine evrim teorisinin gayette yanlışları bulunabilir, içeriği değiştirebilir veya tümden değişir. Fakat bunun evrime bir etkisi olmayacaktır, doğada evrimin olduğu gerçeğini değiştirmeyecektir.

    Ve ayrıca "teori" kelimesinin günlük kullanımına göre bilimsel açıklama yapmaya kalkarsan giberler. Orta Çağ'dan kalma bilimsel metod ve lise biyolojisi bilginizle koskoca bilimsel bir gerçeği değiştiremezsiniz. He Müslüman olabilirsin, hıristiyan olabilirsin ya da budist olabilirsin. Bu senin gocunmanı gerektirmez. Aksine Evrim Tanrı'nın söylediğiniz gibi kurduğu mükemmel düzenlerden biri olabilir.
    ···
   tümünü göster