1. 1.
    +33 -6
    Evet resimden de anlaşılacağı üzere burda cinselliğin sözlükteki yoğun etkisini anlatmak istiyorum. Resmi görünce bazı bu konuda hassas kardeşlerimizin ki kalktı biliyorum o yüzden gidin iki dk asılın küreklere gelin hadi çabuk bekliyoz.

    Lan nerde kaldınız amk tüm yılın bilançosunu mu çıkardınız tek seferde deve oğlu develey. Neyse konumuza dönelim şimdi fark ettiyseniz çok saçmada olsa başlıklarda ciksi kadın fotosu kullanıldığında ilgi çekmesi kaçınılmaz oluyor. Yalan yok ben bile o ney lan diye bazen bakarım yani ehehe. Yani kadın resimleri bir şekilde istemsizcede olsa o başlığa yönelmemizi sağlıyor bi şekilde. Trende çıkmak için bazı arkadaşlarımız sıklıkla bu durumu kullanır çünkü her zaman söylendiği gibi ‘ciks satar amk’.

    Bilinçaltımız yannanı yemiş durumda müslümanlar. Özellikle 2000 lerde doğanlar bu konuda daha şanssız. Her gün yatağına yatınca değişik fanteziler hayal eden 31 ci bir nesil yarattılar maalesef.

    Peki bu konuda neler yapılabilir anlatıyorum yaklaşın yamacıma;

    1) Özellikle internette çok fazla karı görsellerine rastlıyoruz misal Kardashianlar hemen es geçiyoruz kendimizi tutup kesinlikle o habere tıklamıyoruz.

    2)Yolda izde gezen harika vücut hatlarına sahip bir kadın gördünüz diyelim ne yapardınız

    a)giberim b)yalarun c)gözlerimle soyarım d)duygularıma hakim olur başka tarafa bakarım

    a diyenler hemen Bakırköy’e yatsın

    b diyenler yediği her şeye bi kaşık şap atsın

    c diyenler kurtarılabilir onlarda tabiki d’yi uygulamaya çalışsın hemen

    3)Özellikle yatağına yatınca sıcaklığın da verdiği bi rahatlamayla hemen huylandırıcı düşünceler zihninize hücum ediyor ise sürekli başka şeyler düşünün eliniz falan ısırın ve kesinlikle aletin kontrolü ele almasına izin vermeyin. Bi kaç içinde mücadeleyi siz kazanacaksınız merak etmeyin kendinize güvenin.

    4) Son olarak bu işin sizin elinizde olmayan bir çözümü daha var o da aşık olmak evet. Çünkü ondan başkasını düşünemez yemeklerden bile tat alamaz hale gelirsiniz. Bunlar size olduğunda yanınıza Alexis Teksas çıplak gelse genede bakmazsınız. Abarttığımı düşünmeyin bunu yaşayanlar zaten beni onaylayacaktır.

    Dersimiz bitti beyler bunları uygulamaya çalışın lütfen son madde sizin elinizde olan bişey değil onu yaşamanızı istemem zaten aşk gerçekten acı verici.

    Hepiniz sağlıcakla kalın.
    ···
   tümünü göster