1. 1.
    +12
    Ne olmuş bu entry girme sistemine? Altıncı seç nedir?
    sanırım yaklaşık 5 yılın ardından entry giriyorum. 5 yıl önceki entrylerimi görüp biraz nostalji yaptım. Bütün entrylerimi baştan sona okudum. Sanırım sözlüğün en iyi yanı budur, ne kadar vakit geçerse geçsin günlük gibi eski entryleri görüntüleyebiliyorsun.

    Evet beyler, ben dördüncü nesil, 2009-2012 yılları arasında aktif olmuş bir yazarım. Sizlere çok üzülüyorum, bu yozlaşmış kokuşmuş mekanda eğlendiğinizi sandığınız için. 6 belki 7. nesile kadar olan kardeşlerim anlayacaktır. Biz sabahtan akşama kadar ziyaret planlar, gibertme yapar, gececi tayfa ile aynı anda sigara yakar, içen tayfa ile müzikler paylaşır, dertleşirdik, çoğu zaman aynı şehirde isek zirve yapmaya kadar giderdi bu olay. Taaki bu inci sözlük facebook grubuna kadar ( şuan sanırsam bir fotoğraf altında karne fotoğraflarını paylaşıyorlar, takdir teşekkür muhabbeti yapıyorlar) 2012 yılına kadar şu platformda liseli olduğun belli olduğunda banlanıyordun. Fakat şuan sol tarafta (bkz: bunları okumadan ygs ye girme) başlığını görüyorum, benim için gerçekten büyük bir şok oldu bu.

    Benim sözlüğü bıraktığım dönem mizah seviyesinin yerlerde olduğu, inci sözlük facebook grubundan akın akın akan ortaokulluların olduğu, lakin bunu gizledikleri bir dönemdi. Düşük yaş grubunun taşıdığı potansiyeli gören yönetim siteyi ticarete vurmasıyla, olan oldu.

    Şuan gördüğüm kadarıyla burası tamamen farklı bir platform, orjinal haline ne olursa olsun tutunsaydı, ekşi sözlüğe rakip olabilecek iken, şuan kan kaybetmeye devam ediyor.

    Benim merak ettiğim, 2-3-4-5. nesiller hala burada mı? Açıkcası bu başlığa herhangi yukarıda belirttiğim nesillerden biri yazarsa hesabı satın aldığını düşüneceğim fakat yine de görmek istiyorum burada ne yaptıklarını, sözlüğün bu dönüşümü hakkında düşündüklerini.

    Fakat gördüğüm bu sahne üzerine çok çok çok üzüldüğümü söylemeden edemeyeceğim. Sol daşşakta ne bir zirve başlığı, ne bir gibertme, ne de eskilerden hala taze kalmış birşey görebiliyorum.

    Çok uzattım biliyorum, hala `özet geç bin diyeniniz var mı lan?
    Desenize bir, mutlu olayım biraz.

    Mezarından kalkan Atatürk ülkenin halini görse bu kadar şok olmaz, eminim. Neyse, hepinize iyi günler diliyor, gözüm yaşlı buralardan uzaklıyor, nutellamı yiyerek ekşici bin olmaya devam ediyorum. Unutmadan;
    ╔══════╗
    ║o- (yeni platformda wake up mamosh bile yapamıyorum ulan ağlayacağım)
    ···
   tümünü göster