/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +40 -6
    Evet beyler günlerdir çeştili yerlerde bu konunun döndüğünü gördüm ve hakkaten artık canımı sıkmaya başladı bu, direk bir kaç şey söyleyeceğim ve bu konu hakkındada daha konuşmayacağım.

    Eğer Türkseniz aklınıza şu gelmeli, Türklerin hepsi tek bir dine bağlı değil, bunun müslümanı var, hristiyanı var,var oğlu var, o yüzden siz bu durumda gidipte Türk sadece müslümandır yok Türk şamandır vs diyemezsiniz.
    Türk ismi olmayan Türk değildir gibi bir akımda başladı onuda görüyorum, ya kardeşim ne alakası var, Hüseyin Nihal Atsız veya Ziya Gökalp'in isimleri Türk ismimi, hayır, ama bu adamlar Türklüğe çok şey katmışlardır yani sen bu adamları isimlerinden dolayı bunlar Türk değil diyemezsin.
    Aynı zamanda dediğim gibi Türkleride tek bir dine mensup olarak yargılayamazsınız, hani bir söz varya Türklük bedenimiz, islamiyet ruhumuzdur diye, işte bu söze hiç katılmıyorum,ne yani müslüman olmayan Türk, Türk değilmi, yapmayın beyler ne olursanız olun hangi dine mensup olursanız olun sadece Türklüğünüzün farkında olun yeter daha sonra ister müslüman olun ister hristiyan bu size kalmış.
    Tarihimizde Alparslan müslüman, Mete Han'da şamandı ama sonuçta her ikisi Türktü, o yüzden Türk arasında din ayrımı yapmayın
    ···
   tümünü göster