/i/Tespit

  1. 1.
    +3 -2
    Freud sevilmezmi be pampa bence rüyalar uyku evreleri ve bilim insanlarının rüya görüşlerini araştırabilirsin çok detaylı araştırmam var bu konuda notlarımıda verebilirim sana ilginç hatta süper bi konu freud baba bunuda çok güzel anlatmış tabi yada ego id süper ego falan bunlarıda araştırabilirsin freud döktürmüş yine bi bak derim libidoyu önceden araştırmştm sayende bilgim tazelendi emeğine sağlık
    ···
    1. 1.
      +1
      teşekkür ederim karşim. Freud'u biliyorum felsefik açıdan alanında başarılı denebilir ama yok kanka dediğim gibi lenin gibi tipi var pekekentin ne zaman bişeyini okusam lenin geliyo gözümün önüne. oturup leon troçki okumak daha güzel geliyo inan.
      ···
      1. 1.
        0
        Zevk meselesi tabi ben bilişsel psk. alanıyla ilgilendiğim için seviyorum freudu lenin benzetmezi ilginçmiş bende sevmem o gavatı stalini de pek sevmem aslında rusları sevmem şimdi lenin fotosuyla freudu karşılaştrdm vallahi aynı he bide pampa merak ettim yaş kaç? Okuyomusun?
        ···
      2. 2.
        +1
        ikinciyi okuyorum panpa aynen. 23 yaşındayım. hakkaten benziyolar. zamanında ben bu liderlerin alayını okudum baya merak salmıştım. işte che guevaradan tut, staline ondan lenin e ondan troçkiye ondan hitlere ondan mussoliniye kadar. ordan aklımda kalmış galiba.
        ···
   tümünü göster