/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +385 -160
    daha ne diyeyim adami sozlugun %90 istemiyor. maksimum yasi 17 olan bu velet gelip ulasilamaz gücü olan bir erdogan karakteri çizerek, milletin akliyla alay ediyor.

    seversin, sayarsin mantik cercevesinde savunursun anlarimda, her seye de kilif uydurulmaz ki bunun öte tarafi da var. işin ilahi kanadi Allah la aranda beni baglamaz. sadece bir musluman olarak hatirlatmam dogru olacaktır.

    burada kimse senin gibi düşünmüyor diye de hain olmaz. gerci yarasi olan gocunur. şu ülkede kimse kimseyi sevmek ve fikirlerini benimsemek zorunda değil.

    her şey şu klavyeden ibaret degil, internetin kesilince susarsin.

    kendi partilisine bile erdogani elestirdigi icin hakaret eden bir veletten fazla bir sey beklememek gerek.

    bana girip çıkan yok beyler ben sözlükte siyaset bitsin ve eski hale geri dönsün istiyorum. benim siyaset altıncılarında kahve kültürü ile yazılmış enrtyleri okumaya ihtiyacım yok, zaten ben o bölümü okuyorum. burada yazilimi ogrenin denilen liselinin yazdığı saçmalıklar için bir sorunum yok amacım sözlük rotasından şaştı bunu göstermek istiyorum. sırf böyle serefsizler yüzünden sözlük bugün bu halde. ben bu adamlara sayfalarca doküman sunup siyaset yapıp ezmesini de bilirim ne olacak mesleğim lan. amacım bu değil sözlük çok farklı bir alana kayıyor. burası artık bir eğlence mizah alanından ziyade herkesin birbirine kin ve nefretle baktığı bir siyasi mecraya doğru kayıyor. bunu görmek zor olmamalı.

    edit:
    önceki editi sildim. başlığın kalmasını isteyenler var onun için silmiyorum.
    ···
   tümünü göster