/i/Tespit

  1. 1.
    +11 -4
    Evet beyler ülkemizdeki tüm kızları kapsamadığı için pelinsuları hedef aldım. Madde madde açıklayacağım

    • Kaka doğaldır, kötü kokar belki ama o doğaldır sonuçta. Senden bir parçadır. Pelinsular ise yutuptan videolar izleyip 8 kat makyaj yaparlar. Üstelik davranış olarak da çok yapmacıklardır. Bugün birine "aağyyy şekerimmm çok tatlısın .ss" diyip yarın arkasından huur diyebilirler.

    • Kaka yapmak insanın en ucuz rahatlama yoludur. Oturursun ve yaparsın bu kadar basit. Pelinsular ise insanı çileden çıkarır. Kaka yaptıktan sonraki rahatlığınızı bile 5 saniye içinde bozabilir. Sıtarbaksta bir yıl içinde milyarlar harcar. Hepsi de o salak bardağın üstünde adı yazılıyken fotosunu çekip sinepçete atmak içindir.

    • Kaka yapmak huzurdur, sessizliktir, insanın kendi ile başbaşa kalması ve içsel düşüncelerle kendi hayatına yön verecek kararlar almasıdır. Pelinsular bi gibime yaramaz aq şahsen sokakta bi pelinsu görünce yolumu değiştiriyorum.

    • Kakanın belli birkaç rengi vardır: kahverengi, yeşil ve bu renklerin tonları gibi. Pelinsular ise fondötene göre renk değiştirir, aq bukalemunları

    • Kaka insanları birleştirir, tüm insanlığın ortak paydasıdır. Siz hiç gördünüz mü kaka yapmayan birini? Yok çünkü. Ama pelinsular insanların arasına nifak tohumları serpmeye çalışır "Kızıağğmm huur selin sana şöyle şöyle dedi" gibi.

    Daha bunun gibi çok madde var ama yazmaya utanıyorum. Maalesef ki ülkemizin kızları özüne dönmesi gerekirken batılılaşmaya çalışıyor ve bunu da yanlış yapıyo aq bari onu becerebilseler... Şahsen erkekler olarak mükemmel olduğumuzu düşünmüyorum ama biz bu kızları haketmiyoruz beyler. Gerekirse döve döve düzeltmemiz lazım kızlarımızı, en azından vakti gelince kendi çocuklarımızı düzgün yetiştirelim bu da benim sizden naçizane ricamdır. Kendinize iyi bakın panpalar...
    ···
   tümünü göster