/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 326.
    +2
    içlikleri aldık ve yol koyulduk.O anda iki üç gölgenin arkamda olduğunu hissetmemle silahımı çıkarmam bir oldu. Bunlar hastalıklı insanlardı.5 mermi vardı ve sadece 2 ıska geçme hakkım vardı. Neyse ki mühimmat deposuna yaklaşmıştık ve Hastalıklıları vurduktan sonra çocukların elinden tutarak depoya girdim. Alabildiğim ne kadar silah mermi çakı varsa aldım. Zaten biz gidip gelene kadar aradan 45 dakika geçmiş ve etler hazır olmuştu. Annem yanımda ki çocuklara baktı ve onları ağırladı temizledi ve su içirdi yemek yedirdi. Yıldızlara bakarak saatin 21.00 olduğunu düşündüm ve akşamı arkada bırakarak geceye doğru ilerlemeye başladık. Etraf sakindi ve sessizdi.Ben nöbette kalacaktım annem babam ve çocuklar ise uyuyacaktı.Ben uykumu aldım ve gece ortalama 1 de kalktım başladım nöbet tutmaya.Çocuklardan birisi yanıma geldi. (Adı tarık olsun mavi gözlü idi)
    T:Siz neden buradasınız abi?
    B:Hastalıklılardan kaçtık Tarık. Senin ailen nerede bu çocuk kardeşin mi? (Tarık çok akıllı bir çocuktu)
    T:Bazı insanlar ailemize acı çektirdiler abi kaçırdılar bizi.
    B:Tamam Tarık sen uyu yorgunsundur ben nöbetteyim bir şey olursa bağır bana.
    T:Tamam abi.
    Dedi ve uyumaya gitti.O sırada ileride bir kaç kişinin bize doğru geldiğini gördüm ve elimde silahı hazır bulundurarak gelmelerini bekledim.Bir yere bakıp gittiler.Pek takmadılar burayı sanırım onlar gerçek insanlardı yani hastalıklı değillerdi. Derken uykum gelmişti hafiften ve sabahın ilk ışıkları ile doğruldum. Saatin sabah 9 olduğunu tahmin ediyordum. Biraz dolaştım ve yerde saat buldum. Hırpalanmış ama çalışır durumdayım. Sandığımın aksine saat öğlen 11 olmuştu.Ben zaman algımı kaybetmiştim. Annem ve babam uyandığı için nöbeti onlara devretti ve uyardım;
    Şu kargaşada pilici fırına vermezsiniz umarım.
    Kızgın da olsalar güldüler ve saati vererek onlara uyumaya gittim.
    (Uzun bir uykudan sonra... )
    Uyandım ve annemden saati almaya gittim yemek hazırlıyorlardı ama babam yoktu. Nereye gittiğini sorduğumda ise çevre de ufak bir gezinti yapacağını söyledi ama merak etme araba ile gitti dediği anda ise içime bir şey oturdu ama rahattım zaten bir saat sonra da babam elinde ekmek ile gelmişti.Çocukları uyandırdıktan sonra yemek yedik ve biraz sohbet ettik sonra gece nöbeti başladı benim için.
    ···
   tümünü göster