/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 326.
    +1 -1
    Eğer bir zamanlar o gariban atalarımız ve analarımız şuan senin yaptığın gibi ata yurdu anadoluyu terkedip osmanlı topraklarından yönetim yüzünden kaçsalardı şuan bu dil ile bunları burada anlatamazdın Allah atalarımızdanda bu vatan uğruna kan dökmüş nice insanımızdanda razı olsun bu vatan hepimizin biz böyle kaçarsak ortada vatan diye birşey kalmaz git yolun açık olsun inşAllah bir gün bende benim gibi düşünen nice kandaşım can yoldaşım milletim için şehadet şerbetini içerim. Öteki tarafta Atam Oğuz Han'ın Atam Mehmed'in Atam Süleyman'ın ve Atam Mustafa Kemal'in yüzüne başım dik bir şekilde bakabilmek en büyük şereftir benim için Allah bu vatan uğruna başını keleşin namlusuna dayamış yiğitlerimizden razı olsun türkler var oldukça cihan sağ olsun anadolu var olsun.

    Hepimizin yegane gayesi bu topraklarda akan kanın durmasıdır ama tarih boyunca fitne fesat hep içimizde olduğu için bu topraklarda kan durmamıştır. Allah fitnecileri kahhar sıfatı ile kahretsin.

    Asker de biziz poliste biziz biz Türk milletiyiz Atamızın ilke ve inkılapları gençliğe hitabesi nutukları hepsi birer şaheserden çok tavsiye kaynağıdır ama maalesefki pek çok kişi bunu bilmiyor bu millet bir olup diri oldukça kimse bu vatanı bölemez.
    ···
   tümünü göster