/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +1 -1
    kardeş merhaba bir iki sorum olucak; neden suriyeye girdik anlatsana biraz, hani neden giriyoruz bu amk ülkesine ? daha uğraşmamız gereken bu huur çocuğu pkk varken biz neden bu suriyeye giriyoruz ? neden bu amk suriyelilerini kendi ülkelerine gönderip savaştırmak yerine onlara aylık 250 lira (kişi başı) kira yardımı yapıyoruz ? neden vergi vermeden yaşıyorlar ? neden bizim kanımız canımız olan askerimiz gidiyor suriyeye ?
    ···
    1. 1.
      0
      suriyeye girmezsek pyd koridor oluşturuyor amerikanın başkanlığında ve o toprakları alıp kendine devlet kurmaya çalışıyor ama suriye rejimi korkuyor suriye rejimi ypgyi vurursa abd de suriyeyi vurur ama türkiyeyi vuramıyor rusya yanımızda olduğu için cok basit erbakanın 25 yıl önce videosu var izlersen görürsün bugününsuriyesini anlatıyor abd öncülüğünde kürdistanı kurmak için suriyeyi bölecekler diyor türkiye girmese belkikürdistan kurulmuştu kürdistanın amacıda bziim topraklardanda almak olacaktı
      ···
    2. 2.
      +1
      kardeş sen bilgili bi arkadaşa benziyorsun sorularıma devam ediyorum o zaman. peki türkiye neden işide silah yardımında bulundu ?
      ···
   tümünü göster