1. 351.
    +4
    @1 selam bin.

    sözlükteki türk kızları ile amerikalı kızlar arasında farklar, türk kızları gitsin rus kızları gelsin, türk kızlarına ölüm gibi başlıklara baktıkça, ne kadar çirkin bulduğunuz ve sevmediğiniz türk kızlarından bir farkınız olmadığını hatırlatmak geldi içimden..

    demişsin, ezik olduğunu baştan belli etmişsin

    öncelikle liseli değilim, 22 yaşında ve dünyadan bihaber, google a italyan erkekleri yazıp gelen sonuçlara göre italyanlar hakkında tahayyül edebilitesi olan, çakma sarışın varoş kızı kesinlikle değilim. tanıyan tanır. ki söz konusu olan benim ne olduğum değil, türk erkeklerinin acınası durumu. liseli binler için özet geçmek istedim...

    demişsin, liseli komplexin olmasa bu açıklamaya gerek duymazdın

    gelelim adonisin küllerinden yaratılan, doğuştan yakışıklı, bakımlı bir vücuda sahip olan, sanattan ve tarihten ve daha aklınıza gelebilecek hayata dair bir çok konuya kafası basan, iyi yemekler yapabilen, kadın-erkek ilişkisi arasındaki ince detayları en iyi bilebilen, çöpçüsünden polisine, doktorundan mafyasına kadınlara karşı (çirkin veya güzel) dünyanın en ince tutumlu erkeklerine..

    demişsin, çöpçüsünden polisine doktorundan mafyasına vb... 100lerce adamın altına mı yattın?

    türk erkekleri öküzleme göbeğiyle mutludur, italyan erkekleri spor yapar ve vücuduna özen gösterir
    türk erkekleri spor yapsa dahi, bunun amacı karı kaldırmaktır, oysa italyan erkeği bunun hayati bir gereksinim olduğunu idrak etmiştir.

    demişsin, avrupalı erkeklerin spor ihtiyacının %80 gibi bir kısmını sex karşılar, senin gibi hayvanlar sex paylaşımını hep tek taraflı düşündüğü için biz bunu %20 gibi karşılıyoruz, bu da şanslı kesimimiz

    türk erkeklerinde bastırılmış cinsel açlık olduğu için bir çoğu cinsi sapıktır, italyan erkekleriyse cinselliği 2 kişinin arasındaki en özel duygu bütünü olarak görür.

    demişsin, bi üste yazdım 'kimden ötürü a ayşe, ha?'

    türk kadınları türk erkeklerinin erken boşalma sorunundan hep şikayet etmiştir, oysa tüm dünya kadınları italyan erkeklerinin yataktaki aktivitelerini say say bitiremez : )

    demişsin, aktivite karşılıklı olur amk! sen öle yatar bacağını açarsan bizde erkenden boşalır gibtiri çekeriz

    türk erkekleri seviştikten sonra kıçını döner uyur ve sabah kahvaltım nerede diye homurganır, italyan erkekleriyse sabah seviştiği kadına kahvaltı hazırlayabilecek kadar saygılıdır.

    demişsin, üstü bi daha oku!

    türk erkeklerinde genel olarak bi dünyayı biz yarattık havası vardır, fakat italyan erkekleri geniş italyan tarihine rağmen bununla övünmeyi bir halt sanmazlar.

    demişsin, onların yerine sayan huurlar var zaten galiba! *

    türk erkeklerinin futbol anlayışı galatasaray- fenerbahçe kavgası ve çarşının ruhudur, italyan ayyyyygırlarının 11 tanesi 4 kez dünya kupasını kaldırır.

    demişsin, onları destekleyen eşleri sevgilileri vardır, senin gibi tak aten zütlü göbekli huurları değil (aygır derken salyaların akmış oraya)

    türk erkekleri yemek yapmayı kadınların işi sanar ve kıymetli elini bir şeye sürmez, italyan erkekleriyse süper peynir yapabiliyor canlar, tecrübeyle sabit.

    demişsin, bizde süper peynir yaparız canım yeterki iyi bir yardımcımız olsun *

    bir türk erkeği yolda gördüğü güzel bir kıza kaba saba laf atarak çiftleşme zamanının geldiğini dile getirir, fakat italyan erkeği yolda gördüğü kadınlara iltifat edip yoluna gidebilecek kadar saygılıdır.

    demişsin, iltifat ettikçe zütünüz kalkar ve senin gibi olursunuz, çünkü karşılık vermezsiniz

    türk erkeğinde her kız versin ama sevgilim bakire olsun mottosu vardır, oysa italyanlar her 2 durumu da önemsemez, onlar için önemli olan duygulardır.

    demişsin, sen italyanın varoşlarından bahsetme, in sicilyaya doğru!

    türk erkeği romantik değildir, aksini kimse iddia etmesin. italyan erkeği sevdiceği için bulaşık yıkamaktan bile gocunmaz, yolun ortasında beğenisini kivarca dile getirir üstelik amacı yatağa atmak bile olmasa.

    demişsin, romantiklik anlayışın bulaşık amk! bi gibtir git

    türk erkeği kabadayı takıldığını sanar, bilmez ki mafya olgusunu italyan erkeği yaratmıştır.

    demişsin, övünülmesi gereken şey mafia mı? bir kere daha gibtir git, savunduğun şeye bak! suç örgütü!

    türk erkeği mudo'nun koton'un önünde kuyruk oluşturur, italyan erkeğiyse mağazaya girip sevgilisiyle alışveriş yapmayı sever.

    demişsin, italyan kadını ne istediğini bilir, senin gibi her gibim hıyar diyene bir avuç tuz alıp koşmaz

    türk erkeği ilişkisi olduğu kadınının hayatını değiştirmesini ister ( onunla görüşme, bu kötü, şuraya gitmiceksin gibi gibimsonik şeyler), italyan erkeğiyse 20 yıllık karısı bile olsanız ayrı bir birey olduğunuzu ve kişisel ihtiyaçlarınız oldupunuzu bilir, sosyal çevrenize saygılıdır.

    demişsin, seni merak ediyorum gerçekten! acaba aynı gecede kaç erkeğin pardon aygırın altına yatabilirsin?

    türk erkeği milano modasının çakma kıyafetlerini giyerek mutlu olur, italyan erkeğinin çöpçüsünün bile giyimi orijinaldir : )))

    demişsin, çöpçülere olan ilgini anladık artık yeter!

    türk erkeğinin ilişki için harcadığı tek çaba kıskançlık krizleri ve hayatınızı yönlendirme çabalarıdır, italyan erkekleriyse ilişkisi için gerçekten çaba harcar, yarı yolda bırakmaz.

    demişsin, o dediklerin o kadar zaman alıyoki başka şeye vakit bulamıyoruz *

    türk erkeğinin şahin k'sı, ,italyanların rocco siffredi'disidir puahahaahah bu çok kötüydü cidden

    demişsin, sana hep şahin k denk gelmesi üzücü tabiki *

    türk erkekleri türk kızlarının zütü kalkık diye şikayet eder, türk kızı verdiği anda da huur 2 dakikada verdi motor diyerek yaftalar, sonra da türk kızını her 2 şekilde de kötüler. italyan erkeğiyse milletinin kadınına çirkin/güzel saygılıdır, bir kadından hoşlanmıyorsa da bunu kabaca dile getirmez.

    demişsin, huur olman verip vermemenle değil nası verdiğinle alakalıdır, vermeden önce 'ben daha önce öpüşmedim bile' deyipte, yarım saat sonra köküne kadar ağzına almanla alakalı!

    entrymi istediğiniiiiiz kadar kötüleyebilirsiniz, ama ne yazık ki gerçekler bunlar sevgili türk erkekleri. hemcinslerimin hepsine de bir italyan diliyorum. siz türk erkekleri de rusya'ya gibtirip gidebilir, parası olmayanlarınızda kalıp türk kızını kötüleyebilirsiniz. hahahaha yannan kafalılar sizi, devam edin bu yolda : )))

    dedin yarraa yedin *
    ben sana biraz olsun yol göstermeye çalıştım, şu italyan pardon aygır yarraa yemeye ayırdığın vaktin 1000 de 1 ini bunları düşünmeye ayır azcık...

    hadi gibtim,

    arrivederci *
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster