/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 576.
    +25
    nerden duyulur nasıl duyulur bilmem beyler. hemen malzeme olmuşuz milletin ağzına ki ortada daha doğru dürüst bi tak da yok. kızın bi tane platoniği varmış. bilardo salonuna gittim. baktım kumar oynayacak kimse yok. tekken var o zamanlar o nu oynuyorum. almışım adamım king i.seri kombolarla gibiyorum amk herkesi.bi yakalama hareketi var oyunu iyi bilenler bilir. rakibi kaldırıp kaldırıp çarpıyor amk.

    dınıııı nı diye jeton sesi geldi. yanıma biri oturdu. seçti addıbını. tipine bi baktım amk. selam verilmez. tanıyorum uzaktan pisliğin teki.

    neyse gibtim bunu.bi jeton daha attı. yine gibtim.bi tane daha attı yine gibtim.bu arada etrafımız da bizi izleyenlerle doldu. bilirsiniz atarilerin başında iyi oynayanlara herkes bakar amk. onun da tayfası var tabi

      jeton almaya gitti geri geldi. yine gibtim. gerildi amk. tuşlara sert vurmaya küfür etmeye başladı. baktım olacak gibi değil beyler kavga çıkacak bilerek yenildim amk. yenilirken el kırma hareketi var onu yapıyor senin de elini böyle kıracam diyor.

    eh dedim bulduk amk. belayı. neyse yenildim kalktım ben.gir lan bi daha kaçmak yok giberim dedi

    bi jeton daha vardı yine yenildim. saol bilader dedim. güzel oyundu. ortam gerilmesin diye.ne gerek var amk kaşı gözü patlatmaya. daha kızla buluşacaz.o halin derse?? serseri gibi kavga mı ettin derse?
    ···
   tümünü göster