/i/Tespit

  1. 1.
    +3
    * Burası baldırı ve zihni çıplak gencolardan geçilmiyor.

    Ülke sorunlarına verdiğiniz tepkiler daha doğrusu veremediğiniz tepkilerden ötürü;

    sanat, sinema, kitap, müzik gibi alanlardaki kültürsüzlüğünüzden ötürü

    Yaşam ödevlerini gerçekleştirememiş, ülkenin sırtına yük zanaatsız, mesleksiz, mektepsiz insanların laçka mekanı bir yere dönüşen bu izve siteden ötürü,

    Eskiden mizah vardı, farlı düşünce vardı, şimdi yandaşlık var, trollüğün bini bir para, olduğundan ötürü

    Sözlük yazarlarının beş sene önce oyuncak arabalarla oynayan, sabi sübyan; şimdilerde ise gibim kalkıyor aha ben de adam oldum diyen, baba parasının hunharca ırzına geçen; karnesi sıfırlarla dolu liselilerden oluşmasından dolayı,

    Her güzel şey ünü köyünün dışına çıktığı zaman, kapitalizmin barkodlu kölesi olurmuş. Bizim sözlükte işte reklam vs. gibi şeylerden nemalanmak için imtiyaz sahiplerince piyasaya peşkeş çekildi. (Özetle Çorum kerhanesine döndü.)

    Hani derler ya senin annene, kız kardeşine yapsalar naparsın diye. Kime derler sizler gibi it kopuk, çakal, sapık tayfaya derler. Ben biliyorum ki sizin anneniz sizler için üzülmekte. Üzmeyin annenizi desem de bir şey değişmeyeceği için.

    Sizler gibi küçük düşünen arkadaşlardan (bazılarınız hariç) oturaklı bir siyasi görüş bekleyen yok, fakat Atatürk, Türk Bayrağı gibi kutsal öğelerimizi bile sırf pirim yapmak için laf sofrasına meze yapmaktasınız.

    Tüm bu sebeplerden ötürü sözlükten tiksiniyor ve ekşi sözlüğe çaylak yazar olarak girmeye razı oluyorum,
    ···
   tümünü göster