/i/Devlet

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +16 -6
    Öncelik ile bunlar bana göre doğru olanlardır.

    1-Türkiye'de herhangibir farketmeksizin terör örgütünü övücü bir laf olsa bile en az 5 yıl kadar hapis cezası verilmeli.

    2-Fetö soruşturması askıya alınıp pkk ypg vs
    terör örgütlerine destek verenlerle olmalı ama olurmu fetö kişisel mesele pkk ise halkı ilgilendiren bir mesele o yüzden fetö soruşturması yapılıyor.(boşver ya avrasya tüneli yaptılar.s)

    3-Kişisel mesele olan fetö soruşturması askıya alınıp neredeyse artık hergün bomba patlatan hergün olmasada 3 günde bir kesin şehit verdirtiğimiz vatan haini olan terör örgütleri üzerine daha çok önem vermemiz gerekiyor.

    4-Doğuda bizim saldırılara karşı hazır olarak bekleyen karakollarımızın beklememesi gerekiyor hepsinin yeri ve nerede kaldıkları belli neden duruyoruz.

    5-Gazi mahallesi gibi vatan hainlerinin dolu olduğu yerlerde (hepsine vatan haini demiyorum yanlış anlamayın) operasyonlar artırılmalı.

    6-Terör örgütleri ile bağlantısı olan kişilerin vatandaşlıktan atılması gerek hiçbir türlü sağlık eğitim sigorta vs gibi hizmetlerden yararlanamamalılar hem ülkeye ihanet edip hainlik yapacaklar sonrada bu ülke onlara bakıp para harcayacak çok saçma

    Not:Artık yol yapmakla övünmeyen bir iktidar gelmesi gerekiyor bize artık terörü bitirdik diye gelmelerini istiyoruz. geldiklerinde dolar 1.20 lerdeyken bi 10 sene daha dururlarsa 9-10 tl olacak borç morç kapanmadı dahada arttı küçücüuk bir araştırma yaparak öğrenebilirsiniz.

    Başkanlık isteyen bir Cumhurbaşkanı olmamalı Atatürk bile Cumhurbaşkanlığını layık gördü ise bi bildiği vardır chpye Atatürkün partisini ne hale getirdin diyen bir başbakan ya siz Atatürkün Ülkesini ne hale getirdiniz(chpyi savunmuyorum)

    Saldırı olduktan 3-4 gün sonra ayranla ilgili konuşandan bir şey beklemeyin.

    Birazda çomar mantığı:yha boşver şimdi terörü 2023 te bor çıkarıcaz ya hani süper güç olcaz.s

    Trende girmişiz Eyvallah
    ···
   tümünü göster