/i/Tespit

  1. 1.
    0
    Çok ünlü bir film olan Köstebeği bugün bir daha izledim. içerideyi de izlemişliğim olduğu için farketmeden duramadım. Sizin karşınızda içerideyi bitiriyorum panpalarım.

    Şimdi bir bakalım içeride nedir? içerde 2016 yılında çıkmış ay yapımın bir dizisidir. Dizinin konusu bir mafya babasının yanında çalışan adam metinin 2 oğlundan birisi mafya tarafından kaçırılır. sokaklarda birkaç yıl yaşar ve daha sonra mafya babası onu yanına alır ve polislerin arasına sokar. Diğer çocuk ise babasından nefret eder ve polis olup gizlice mafyanın arasına girer.

    Birde köstebek 2008 filmine bakalım. Tüm ailesi ölmüş bir çocuk yemek yerken bir mafya babası ona yaklaşıp onu yanına alır. Çocuk büyür ve polislerin arasına girer. Okuldaki en başarılı 2. çocuktur ve hızlı bir şekilde rütbe alır. Başka bir çocuk vardır ki babası eski bir mafya babasıdır. Babası annesi öldükten sonra en yüksek notla okulu tamamlar fakat babası mafya babası olduğu için ilk başta almazlar, sonradan mafyanın arasına sokarlar.

    Panpalar Köstebek filmi bu hikayeyi 2.30 saatte anlatırken. içeride dizisi bu aynı hikayeden 1 sezon yapmaya çalışır. Türk dizilerinde her bölüm 2.30 saat. Dandik karakterler ekler dram yapmaya çalışır. Köstebek filminde mafya babaları ön plandayken içerdenin çoğu bölümünden annesinin sarpın resmine bakıp ağlamasını anlatırlar. Entrikalar vardır dizide haz yoktur.
    ···
   tümünü göster