/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +127 -10
    Selam inci sözlük yazarları ben süpürge kafalı Cedric. 8 yaşında huur çocukları ilk okulu öğrencisi 1.90 boyunda mavi gözlü, sarı saçlı atletik yapılı biriyim. Cheni nasıl gibtiğimi sizlerle paylaşmak istedim.

    Bilirsiniz cheni ezelden beri severim ona sürekli sürprizler yaparım hediyeler alırım ama o ne kabul eder ne de reddeder ne gibim yediği belli değildir.

    Bugün kalktım yataktan inmek için ayağımı yere attım ayağımı yere atmamla kaldıramamam bir oldu. Dün akşam biraz fazla patlayıp yerleri sulamışım hatırlamıyorum en son 4. postaydı. Elimi çekmeceye doğru uzattım spatulayı aldım ayağımı kazımaya başladım. 5 dk sonra amacıma ulaşmış halıyı ayağımdan sökmüştüm.

    Lavaboya girdim geleneksel sabah sıçma görevimide yerine getirdim ve elimi yüzümü yıkayıp lavabodan çıktım. Annemin zevk çığlıkları eşliğinden merdivenlerden indim ve mutfağa girdim. 2 tas işkembe çorbasını içip okula doğru yöneldim.

    Okula giderken yolda 3 tane pelinsu gördüm. Bişey düşürme bahanesiyle domalıp beni kendilerine çekmek istediler ama ben bunlara kanmam chen'im var benim ejderha zütlü chen'im..

    Karşılık vermeden pelinsu'nun asık suratı eşliğinde yoluma devam ettim. Okula geldim ve sırama oturdum 2 dk sonra chen geldi ve kapı tarafından 2. sıraya oturdu. O dakika karar vermiştim onun çekik gözlerine boşalıcaktım..

    Hemen kesmeye başladım. Bi yerden sonra sarı gibici saçlarıma dayanamayıp oda beni kesmeye başladı. Ders bitti tenefüste gittim bunun yanına selamün aleyküm aleyküm hello falan. Dedim çıkışta bizim eve gidek ev boş. Biraz kem küm etti vurdum ağzına tokadı geleceksin uleyyn dedim. Mecbur kabul etti.

    Neyse okul bitti geldik bizim eve dedemin cebe 3-5 bişey ateşledim yolladım bunu pavyona. Evde yalnızdık bi dakka bile beklemeden komado ejderi gibi atladım bunun üstüne. Soydum hemen. Çıkardım 27 cm damarlı kamaşullahı tükürmükle güzelce sıvazladım verdim buna ayarı. Zevk çığlıkları eşliğinde 1-2 saat boyunca buna hard kaydım. Son dakkalarda boşalacaktım hissettim. Çıkardım malafatı, eğdim bunu önüme o çekik gözlerine 2 kilo boşaldım. Buda böyle bi anımdır.

    Ufak bi gülümseme bile olduysa ver şukumu mobilden yazdım bide hiç yoktan emeğe saygı. Hadi seviliyosunuz..

    Edit: 9 cugu beni kıskanan krisçın ve arkadaşları

    Edit 2: şunada bi bakın (bkz: cedric reis hepimizden üstündür)

    Edit 3: Başlığı görüp che guevera sanan olmuş hepinizi allah affetsin. Neyse bi gün de onun tombalak gözlerine boşalırız..
    ···
   tümünü göster