/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +37 -5
    1-Artık yerli üretime geçmemiz gerekiyor. Başka ülkeler çatır çutur araba teleon televizyon vs üretiyor. Bizim yaptığımız ne sadece vay gavur üretiyor demek hayır artık bizimde üretmemiz gerekiyor şimdi bazıları çıkıp yerli markalar televizyon telefon üretiyor diyecek hayır kardeşim biz üretmiyoruz içindeki ekran çipset herşey çinde üretilip maaliyet düşsün diye Türkiye de birleştiriliyor yaptığımız bu.Uzun lafın kısası bizim gavurdan almamız değil bizim gavura satmamız gerekiyor.

    2-Bizim doları bozdurmamamız gerekiyor bir şey ne kadar fazla bulunursa değeri o kadar düşer ama birşey nekadar az bulunuyorsa o kadar değeri artar.

    3-Dolar satıp altın alan cahil topluma denilecek laf yok zaten altını biz Türk Lirası ile ülkeye getirmiyoruz mücevher, altın vs ülkemize dolarla girmek zorunda adamlar zaten ne yapacak kendi paraları karşısında 4 te 1 olan para birimini.

    4-Vergiler düşürülmeliki bu millet daha fazla birşeyler alabilsin sen 50 bin tllik bir arabaya 100 bin tl vergi koyarsan adamın s.kinde olmadan 2. el araba alır bu arada bizim 2. ele aldığımıx fiyat ile adamlar 0 araba alıyorlar.

    5-Ülkenin durumu düzelmeli ve yeniden turistlerin güvenini kazanmalı çünkü adamlar buraya kendi para birimi ile geliyor ve ekonomiyi canlandırıyolar.

    Edit:cugu atanlar Bordoğan destekçileri hülooooogggg
    ···
   tümünü göster