/i/Müzik

Müzik, ancak hissedebiliyorsan gerçektir
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    -1
    1-Öncelikle Sansarda kelliğininde vermiş olduğu bir asalet, bir duruş efendime söyliyim bir Coni Sins replikası var yani kısaca istediği karıyı gibecek gibi ama Norm, Ekgib Etek şarkısıyla övünen, aşk acısı çeken, milletin anasına bacısına söven binin tekidir. ANALARA SÖVERSEN, BABANI BULURSUN!

    2-Belli bir kitlesi olan Norm, 7 yıl boyunca albüm çıkarmayarak bu kitleyi heba etti. Bir nesil Normun albüm çıkarmasını bekleyerek çocukluğunu yaşayamadı ama Sansar kanserken bile çıkardığı şarkılarla, albümlerle her zaman Türkçe Rap dinleyicilerinin gönlünde taht kurmuştur. (Bu cümleyi nasıl kurdum ben amk?!)

    3-Sansar Salvo kalitesini arttırarak devam etmektedir fakat Norm Enderin hala Ekgib Etek şarkısı konuşulmaktadır.

    4-Norm Ender, Türkçe RAPin üstadlarına diss atarak bir yerlere gelmiştir ama Sansar Salvo emeğiyle bu günlere gelmiştir. Tamam belki Sansarın Sagopaya attığı disste var ama bugün dinleyiciler o dissi değil yaptığı güzel şarkıları konuşuyor. Normun ise sürekli disslerinden bahsediliyor.

    5-Ayrıca bütün Türkçe Rap dinleyicileri kabul etmelidir ki, Norm Enderin, Sansar Salvoyu kanserken disslemesi tamamen şerefsizliktir.

    Evet beyler bu sebeplerden dolayı Sansar Salvo, Norm Enderden üstündür.

    Kaydettiğin komik demoların hepsi bende
    Kafatasını patlatırım merdivende
    Şarkılarını dinledim taktan harbidende
    Benim derdim izmir le değil zütverenle
    ···
   tümünü göster