/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +33 -7

    HiKAYE BiTTi BEYLER 47 PART


    Beyler önceden attım ancak resim yüzünden modlar trendden kaldırdı. Ben artık sizin benim gibi o siyaset başlıklarından sıkıldığını düşündüm. Umarım beğenirsiniz 47 part var elimde seri seri atmaya çalışıcam *

    Beyler size gerçek yaşadığım bir hikayeyi anlatıcam prim yapmıyorum sadece sizinle paylaşmak istedim part part atıcam  şimdiden okursanız iyi okumalar okumazsanızda canınız sağolsun beyler . 40+ part olur diye düşünüyorum beyler. Belki kendinizden bir parça bulursunuz. Aşk, aksiyon,ciks, yeri geldiğinde gerilim olan bir hikaye.

    *
    Sene 2012. O senem çok yoğun olacaktı. Sınava giricektim beyler ygs ye hazırlanıyorum stresliyim dershane olsun okul olsun bünyem baya kötü durumdaydı. Yine sıradan bir kasım günü gittim dershaneye. Beyler biraz utangaç biriydim o zamanlar sessiz sakin bir gençtim. Tenefüslere çıkmaz, oturur soru çözerdim veya arkadaşlarımla muhabbet ederdim. O zamanlar kız konusu hiç aklımda değildi. Tek bir sevgilim olmamıştı da. Geç kaldın diyolardı bilmiyodum beyler, anlamazdım o işleri. Bir gün yine muhabbet ederken:

    E:ersin  C:ben

    E: Hadi be oğlum gel aşağıya bizden başka insan gördüğün yok.
    C: Kanka görüp napıcam Allah aşkına tenefüs biticek zaten inene kadar.
    E: Az kız kes knk zarar etmez.
    C: Tamam madem inelim bakalım.

    indim beyler oturuyoruz. Arkadaş tost alalım dedi kantinde sıraya girdik bekliyoruz. Neyse aldık oturuyoruz afiyet olsun beyler dedim başladık. Ama bi dakika biri yaklaşıyordu. Allahım rüya mı görüyordum.

    nick6 girmek isterseniz bu güzel kardeşinize : cazmanyatanavari3
    ···
   tümünü göster