/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +605 -22
    Bugün fox tv de atanamayan öğretmenler hakkında haberi izlerken bu gencin kurduğu bu cümle içimi yaktı resmen; "Berbat durumdayım yani, 18 yaşında çalışan yeğenlerim var onlar bana harçlık veriyor daha bunu açıklayacak bişey varsa buyursun söylesinler.."

    içim resmen cız etti. Yazık lan bu insanlara, üniversiteyi okuyor bitiriyor ve bir yetkili çıkıp 'ihtiyaç yok' diyor. Ulan allahsızlar ihtiyaç yoksa neden her sene yüzlerce kişiyi mezun ediyorsunuz? Neden onlarca üniversite yüzlerce bölüm açıp insanları boş boş okutuyorsunuz? ihtiyaç yoksa bizim köyde ki öğretmen ekgibliği nedir? Yazık değilmi lan bu insanlara..
    Sinirlendiriyor ibineler gece gece insanları, adamın bu sözü hala kulaklarımda çınlıyor. Belki acıdım, belkide üniversite bitirip aylarca iş arayıp bulamayan beni yani kendi halimi gördüm bu yüzden bu sözler yüzüme tokat gibi çarptı. Nasıl evlenip aile kuracağız, nasıl hayaller kuracağız... Ünide bir arkadaş geldi aklıma, mustafa üniyi resmen yatarak bitirdi. Şimdi ise ankara belediyesinde daşşaklı bir akrabası olduğundan dolayı fıstık gibi işi var, ünide gezdiği yetmediği gibi şimdi de hergün geziyor paraya para demiyor ve arkadaşım serdar aklıma geliyor, birincilikle bitirdi üniyi geçenlerde gördüm babası boyacıydı şimdi ise oda boyacılık yapıyor babasının yanında. gibeyim böyle adeleti, içim yanıyor panpalar içim yanıyor amk, kendi halime acıyorum, tvde ki bu adamın haline acıyorum, serdarın haline acıyorum, mustafa aklıma geliyor ülkenin adaletine acıyorum..
    ···
   tümünü göster