/i/Kültür Sanat

  1. 1.
    0
    bu soruyu hayatımda hep sormuşumdur.

    soruyu sormama sebep olan şeyler çok değişken.iş hayatında başarılı olanlara, ikili ilişkilerde başarılı olanlara, eğitim hayatında başarılı olanlara vs vs.

    bu hepsinin cevabını bulmak elbetteki çok zor. bunlardan birini seçmem gerektiğinin farkına bir gün tuvalette sıçarken karar verdim. bilirsiniz insanın kendi hakkındaki sorgulamaları en isabetli şekilde yapacağı yer klozetin üstü ya da züt deliğiyle alaturka tuvaletin deliğinin hizalandığı yerdir.

    çizgi filmlerde kahramanın aklına bir fikir geldiğinde ampul çıkar ya o ampülü hissettim.aha dedim tamam bundan sonra en azından neyi araştıracağım belli. ikili ilişkilerde başarılı olmak için ne yapmam neyi yapmamam gerekir ? nasıl ve nereden başlayabilirim ? bunları cevaplandırmam gerekti.

    iyi kötü yıllardır ite kaka yaptığım araştırmalar ve tespitlerle bir takım şeylere ulaşabildiğime kanaat getirdim. bunları sizinle paylaşmak istiyorum.

    öyle karıların dıbını şelale etmek için 100 taktik , alfa olmak isteyenler gelsiiin , size hayatın sırrını açıklıyorum gibi gibimsonik başlıklardan olmayacak. o tarz hayalleri olanlar gibtirip gitsin. başlığı da bilerek kültür sanat kısmına açtım çünkü en büyük sanat insanın kendini geliştirmesidir zütverenler.
    yavaş yavaş başlık şekillenince anlayacaksınız zaten , vira bismillah.
    ···
   tümünü göster