/i/Kültür Sanat

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    0
    enayilik ile iyi bir insan olmanın arasında ufak bir çizgi var arkadaşlar. size değer vermeyene değer vermek enayilik , değer verene karşılığını vermek iyi bir insan olmaya eş değerdir.

    meseleye birde karşı cins tarafından bakarsak.bir tarafta arkadaş ortamında saygı duyulan , aranılan ve değer gören bir erkek var , diğer tarafta ise olmasa da olur biri , etrafındakilerin herhangi bir olayı gerçekleştirirken fikrini en son alacağı belki de almayacağı pasif biri var. dürüst olun hangisini tercih edersiniz ?

    burada biz bizeyiz gibikler. dürüst olmak lazım.ne yazık ki hiçbir kız pasif olanı tercih etmez.o yüzden önce kendimizi dolaylı olarak arkadaşlık ilişkilerimizi düzeltmeliyiz. zamanla bu hareketleri benliğinize oturttuktan sonra şu amlılarla iletişim , alfa olun gibişin türü başlıkları okursunuz.siz belli bir seviyeye gelmeden o hareketleri 1 kere 2 kere deneyeceksiniz ve yapacaksınız da.ama arkası gelmeyecek. durduğun yerde çalım atmanın bir manası yoktur. çalım atıp oyuncuyu geçip topu sonuca ya da hedef arkadaşına ulaştırdığın sürece başarılı olursun. buna eş değer düşünülebilir.

    ee dıbına koyduğum bu düzeni nasıl değiştiricez ? arkadaş ortamında bir ağırlımız nasıl olacak ? sözümüz nasıl dinlenecek ? tam anlamıyla olmasa da size aktarmaya çalışacağım şeyler bu soruların cevapları olacak.
    ···
   tümünü göster