/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 51.
    +16
    Kardesim aferin sana sorgulayamayi öğrenmişsin demeyi çok isterdim ama amaciniz asla bir şeyleri sorgulayıp öğrenmek değil. Böyle olsaydi RTE'nin neden Öcalan'a sayın dediği, yeri geldiğinde Öcalan'i ileri görüşlü vs. övdügünü, sehitlere neden kelle dediğini, ölen madencileri neden gibinde olmadığı, Diyarbakir'da kürt mitinglerine (pkk mitingi yani) neden katıldığı(gelip bana burda amaç barış falan deme sakin amina korum. Amaci sadece primle oy toplamakti. Fazlasiyla da başardı) falan sorgulardin. Ama bunlari yapmiyorsan bu senin art niyetli olduğunu gösterir.

    Bu adamların oy için yapamayacağı şey yok. Barış sürecinde o yığılan muhimmalardan haberi yok mu saniyorsun. Hic olmaz olur mu Sağar sultanin bile haberi olur. Ama barış havasini bozmamak ve oylari cebe atmak icin gibinde olmadi pek. Evet bu vatanın evlatlari bir oydan değersiz maalesef.
    Başka bir örnekte vereyim. Bi ara filistin, gazze sevdasi vardi. Ne oldu hani? Hic dilinden düşmeyen müslümanlara noldu? Yoksa israil zulmü bitti de benim mi haberim yok? Mavi Marmara olayinda 'Bana mi sordunuz' diyerek ne kadar utanmadan yalan söyleyebileceğini gördük. Tabi sizin gibi kulagi olup duymayanlar, gözü olup görmeyenlere ne yapsan boş.

    Hakan Fidan'ın 'gerekirse suriye'ye adam yollar TR'ye füze attiririm' sözlerine ne demeli?
    Ya da MiT TIRLARi.. Sakin komplo falan diyim kafa gibme burda. Can Dündar'ın ' Erdoğan'ın Yok Dediği Silahlar' yazısında bütün fotoğraf açık. Zaten o olaydan sonra yakalama karari çıkıyor gerisi bildiğimiz şeyler.

    Daha sayayım mi haaa? Bitmez bunlar bitmez daha neler oldu kimler öldü.
    Hic birinin değeri olmadi. Onlar icin sadece istatistiğiz.
    Bu kanlı cinayetlere sizler de oy atarak ortak oluyorsunuz. Ahirette ölenlerin kanıyla boğulmanız dileğiylee...
    ···
   tümünü göster