1. 1.
    +2 -1
    Evet sayın inci sözlük üyeleri veya okuyan herkimse.
    Kafama takılan ve sözlükten ayrılmam gerektigimi anladığım bazı şeyleri sizin de farkedebilmeniz için bu başlığı açtım. Umarım sizde ufak da olsa etkim olur.

    1- Sözlükteki aşırı derecede yapılan ırkçılık.. Evet gerek kürt kardeslerimiz gerek türk kardeşlerimiz kendi ırkını yüceltmek icin bir takım savaslar icine girmis. Neden ? Birbirlerini kotulemeye çalışan gruplardan kazanan kim ? Öncelikle söyleyim ben türk kökenli bir insanım. Simdi diceksiniz sen nasıl turksun kürtler türkleri öldürürken nasıl boyle biseyi savunabilirsin. Kardesim senin yaptığın yanlış bize zararli olan seyi (yani pkk vs) kotulemekten ziyade direk kürtlere yönelik konusmandir. Eger pkkya ofkeni belli etmek istiyosan pkkya et . Cok duyuyorum amk kürdü kes kürt gibisinden şeyleri artik coluk cocuk diline sakız yapmış. Bu yanlış

    2- Bir digeri de din kavgaları. Tamam muslumansınız siz son dinden gelmesiniz dogruluk iyilik dini. Benim de dahil oldugum bi grup kendi kendini kandıran insan var. Ancak ben konusmamayi tercih ederken pek cok insan ateistlere satasip kufurler ederek hak dini yaymaya calisiyo. Hadi muslumansınız diyelim ulan aq dinde zorlama diye bisey duydun mu? Yok tabi ama dine davet vardır ve bu da eminim ki ana avrat soverek olmaz. Hanginiz 5 vakit namazınızı kılıyorsunuz. Hanginiz tüm dini kitapları okuyup ateist ya da müslüman oldu. (Bende hicbirini okumadım müslüman diye geciniyom)

    3- Son olarak değinmek istedigim konu ise siyaset. Dostlarım Atatürk bize demokrasi getirdi düşünce özgürlüğü getirdi halkın istediği şeyi yapmasına olanak tanıdı. A be dıbına koyduklarım tak mu varda hala birbirinizi yiyosunuz. Devletin, gibiyle değil akliyla beyniyle düşünen adamlara ihtiyaç var. Kimi seçeceğinize de kendi akranlarınızdan duydugunuz rastgele seylerle degil her partiden olan bilgili insanlarin diger partiler icin dediklerini dinleyin ve kendiniz karar verin yoksa demokrasinin bir anlamı kalmaz

    Soyleyeceklerim bu kadar umarım kimseyi kırmamısımdır. Tek isteğim birbirinizi yiyip milleti bölük pörçük yapmamanız çünkü sizden çok diğerlerine yarayacak. Sözlüğe eglence maksatlı girmistim ama boyle bi yer olduğunu öğrenince gecirdigim vakte acıyorum.
    ···
   tümünü göster