/i/Sosyal Medya

Sosyal medyanın altın çocukları!
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 176.
    +7
    Murat Tekin ve onunla birlikte hareket eden diğer Hava Harp Okulu öğrencileri hiçbir şekilde bir sivilce zarar vermemiştir Aksine çoğu harbiyeli kardeşimiz bir güruh tarafından istanbulun belirli yerlerinde(Sultanbeyli, Fsm, boğaz köprüsü, Sultanbeyli) linç girişimlerine maruz kalmış hatta Şehit edilmiştir. Murat Tekin ve Ragıp Enes Katran da o gece orada hiçbirşeyden habersiz bir şekilde şehit edilmiştir.
    ···
    1. 1.
      +1 -4
      Sultanbeylide hangi asker linc edilmis amina kodumun evladi isim versene ver hadi sehitlik devletin verdigi bir payedir ister islam la alakali olsun ister olmasin halka silah sıkan birine sehit payesi vermezler veremezler o ogrenci neden linc edilmis onu arastirdinmi sen saniyosunki halk askeri linc etmek icin hazir bekliyordu tam gorebilmek icin ogun sokakta olmaliydin simdi buradan sıkmak kolay
      ···
    2. 2.
      +1
      Kardeş geç yazıyorum cevabını yeni gördüm kusura bakma. O gece dışardaydın güzel anladık. Benim o gece neler yaşadığımı nasıl biliyorsun da bunu direk kenara attın onu bilmiyorum. Sultanbeyli de bulunan havacı askerlerde benim devrem kardeşim haklısın orada herhangi bir linç girişimi olmamış ama emin ol oraya giden bütün Hava Harp Okulu öğrencileri olaydan habersiz gitti. Ayrıca sen büyük ihtimalle askerliğini daha yapmadığın için Havacı kamuflajını Karacı kamuflajını falan karıştırıyorsun ben burada Hava Harp Okulu öğrencileri için konuşuyorum.
      ···
   tümünü göster