/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +57 -7
    Öyle anlamı olmayan arabesk raptir, sadece küfürden oluşan parçaları dinlemiyorum panpalarım. Eğer battle dinliceksem dahi küfür olmadan lafı sokmalı mc.Onu gibim bunu gibim ananı gibim, ha aferim dıbına koyım çok yaratıcısın.Bu sözlükteki anancılardan farkı yok öyle mclerin.
    Kulaklıkla bir şey dinliyorsam anlamlı olmalı panpalar bence. Anlamlıdan kastım bir tek hüzünlü parçalar değil. Anladınız beni.
    Türkiyede ne yazık ki olumsuz tepkiler alıyoruz hep. Dolaylı yoldan haksızsınız diyemem.Ne yazık ki rap denince akla arabesk rap, küfür, flex yani parçanın hızlı söylenmesi, heijan ve kekolar geliyor ne yazık ki.
    insanlar var cidden bu iş için uğraşıyolar dünyanın yada insanların değişmiyeceklerini bildikleri halde birkaç kişinin kendilerini dinlemesi, anlaması yada daha önemlisi günümüzde ekgib olan farklı insanların sözlerini duygularını anlıyabilmesi için. Bazı mcler emeklerinin hakkını para olarak ister, kimi karşılıksız yapar, kimi huurluga vurup zengin olma yolu olarak görüp karı gibi oynar.
    Dediğim gibi defkhan, allame, no1, hidra vb. bir çok farklı kesimden farklı duygularla yazan insanları dinlerim.
    Tekrar aynı konuya gelirsem eve rap dinliyorum. Aynı zamanda pilli bebek, adamlar vb. insan yada grupların şarkılarını dinliyorum.
    Rapi rap dinlemekniçin değil bir anlam barındırdığı için dinliyorum dinliyoruz.En azından kitlenin belli bir kısmı. okuyan varsa eyvallah

    edit:ben rap parçaların küfür olmasın demiyorum, elbet olacak, sadece küfürden oluşan, kafiye yada beate uygun olsun diye eklenen kısacası gereksiz basit küfürlere karşıyım. Okuyan fikirlerini yazanlara teşekkürler panpalar
    ···
   tümünü göster