1. 1.
    +32 -7
    ben Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kürt asıllı bir vatandaşıyım. yüce Allah beni kürt olarak yaratmış. ben bu durumdan ötürü hiçbir şekilde utanmam. nitekim Hz. muhafazid buyuruyor ki "aslını inkâr eden bizden değildir"

    bir kürt kardeşiniz olarak hiçbir zaman türk milliyetçiliği yapmaktan da asla kaçınmam. tarihin gördüğü en büyük güç kürt ve türkün sırt sırta vermesidir. onlar istedikleri kadar haçlı seferi düzenlesin istediği kadar bütün dünyayı bize karşı bir araya toplasin. eğer kürt ve türk sırt sırta verirse tarihte olduğu gibi yine onları yerin yedi kat dibine gömeriz.

    ha yok bu durum böyle devam ederse birlik olup dirlik sağlamazsak sonumuz çok kötü olur. ermenilerin bize yaptıklarını hatırlayın. hamile kadının karnındaki bebeğin cinsiyeti üzerine iddiaya girip sonra o bebeği annenin karnını deşerek iddianın sonucu öğrenen aşağılık insanların eline kalmak istemeyiz demi beyler.

    bi kürt kardeşiniz olarak lütfen ama lütfen duyarlı davranmanızı istiyorum. bu memleket biz birlik olunca hepimize yeter. yok böyle olursa bu topraklarda birbirimizi yemekten buraya sığamayız.
    ···
   tümünü göster