/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +3
    Oyle konustuk havadan sudan detay burda gerekli degil tahmin edersiniz arkadas konusmasi gibi ne yaparsin gibi gibi.

    Bir sure sonra ben ailemle piknik yapmaya gidiyorum gorusuruz diyerek sonlandirdi ben de gorusuruz kendine iyi bak iyi eglenceler diyerek sonlandirdim ailene selam soyle diyecektim ki kendime sakin ol kiz bide bide ailesine selamimi mi soyleyecek dedim yazmadim,sen de kendine iyi bak deyip cikti.

    Ben de napsam diye dusunuyorum sohbet ederken zaman gecti de simdi ne yapacagim sohbet edecek durum da yok artik bekledim ve tekrar, bigiblete binip gezmeye karar verdim.

    Tekrar sahile gider ordan dolasir aksama eve gelirim dedim kendi kendime. Ustumu degissem mi diye dusunurken elimi cebime attim annemin verdigi paradan kalan kisim duruyordu geri vermeyi unutmustum neyse bugun de ben de kalsin belki harcarim lazim olur, geri veririm diyerek ustumu degistirmeden ciktim bigibleti cikarip ustune bindim

    Keske eldivenim olsa dedim eger bigibleti cidden sursem tam techizat alirdim da surecegimi dusunmuyordum yoksa kask, eldiven,dirseklik, dizlik felan alirdim, hadi diyerek basladim surmeye sahile yaklagib 1 saate vardim, yavas gittigimden oyle oldu.
    ···
   tümünü göster