/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +2
    Birlikteydik lan birlikteydik. Boyle bir tecrube beni bayagi etkiledi o anda, belki de fazla mi abartiyorumdur diye dusundum ancak birden igrenc bir sekilde yuruyen hayatim degismis, mutlu hissetmistim.

    Iyice yakinlastik yakinlastik derken opusmedik bildigin yan yana,et ete deyecek sekilde oturuyorduk elini tutmak istedim ancak kiz utanir bir sey olur felan diye cesaret etmedim,ben olsa elini de tutarim yakinlasirim operim sarilirim olabildigince ic ice olurum ancak o sıkıntı.

    Bir sure sonra yuruyelim mi sahil boyu dedi tamam yuruyelim dedi basladik yurumeye basladiktan bir kac saniye sonra bana biraz yakinlasti ben de karsilik olarak ona ve birden yavas getirdigi elini hizlandirip elimi tuttu ben de gordum ve direk kavradim elini tabiki.Oda guldu diger tarafa bakti sonra tekrar onune bakmaya devam etti.

    Konusmuyorduk sadece yuruyorduk,el ele tutusmus, akillarindan binbir turlu sey gecen iki kisi olarak, denizin kenarinda, denizin ve havanin birlesip vurdugu ruzgarin esliginde, martilarin sesiyle, yuruyorduk,yuruyorduk ve yuruyorduk...
    ···
   tümünü göster