/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    -2
    toplaşın beyler anlatıyorum. bir keresinde uzun yolda giderken, yolda engel olamadığım bir ereksiyon başladı. gece yolculuğuydu, altımda da eşofman olduğu için baktım herkes uyuyor ben de çaktırmadan oynamaya başladım. rahat hat ile tek kişilik taraftaydım. benim bir ön ve sağımda ise şortlu bir kız vardı.

    bir süre sonra kız benim erekte olduğumu farketti. ben de uyuyor numarası yapmaya başladım. camdan da arada buna bakıyorum, kız baya kafasını çevirip kucağıma bakıyordu ve yüzünde kızmış bir ifadenin aksine meraklı bir bakışı vardı. ben de elimle eşofmanımdan belli olacak şekilde dikleştirdim, kızdan veya bir başkasından kötü bir tepki gelirse uyuyordum demeyi planlıyorum. kız dikleşmesiyle beraber baya arkasını dönüp bakmaya başladı.

    birkaç dakika sonra kız uyuduğumu düşünüp telefonunu çıkararak oramın fotoğrafını (belki videodur) çekti. o an inince polise verecek yannanı yedim derken kızın yüzünde muzip bir gülümseme vardı. büyük ihtimal bir arkadaşına gönderdi. indiğimde de polis almadı beni şükür.
    ···
   tümünü göster